Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
56 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Atlanta 2.15 Yazýlýmý Çýkmýþtýr!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arrow 130 Atlanta 2.15 Yazýlýmý Çýkmýþtýr!!!

*MKV ve AVI Fonksiyonlarý Eklenmiþtir. (TESTLER DEVAM ETMEKTEDÝR) Desteklenen formatlar: XVID Video *Codec, H.264 Video Codec, MP3 Audio Codec, AC3 Audio Codec
    *Recall tuþuna ard arda iki kez basýldýðýnda son izlenen kanala hýzlý eriþim
    *HD Kanallarýn Ses Seviyesi yükseltilmiþtir.
    *Radyo Moduna arka plan görseli eklenmiþtir.
    *Karýþýk Kanal – “Þifreli Kanal” olarak düzeltilmiþtir.
    *Kanal Düzenleme Menüsünden Favori ve Buketlere eriþildiðinde HD kanallarýn adýna “HD” logosu eklenmiþtir.
    *Bilgi Barý sinyal göstergesi rengi mavi olarak deðiþtirilmiþtir.
    *Uydu listesine kanal izleme modunda kýsa eþirim kumandadan “mavi” renk tuþuna basarak saðlanmýþtýr.
    Konu Volkan tarafýndan (17-11-2011 Saat 20:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:45: Serkan þimdi deniyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok teþekkürler.Emeklerine saðlýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar yazýlýmý nasýl yükleyeceðiz.Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cilginizmirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar yazýlýmý nasýl yükleyeceðiz.Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
    Yazýlýmý USB bellek ile UPDATE klasörünü diskinize atýp ,Yazýlým güncellemeden Yüklemeyi baþlatýyoruz

Ben deniyorum ama geçersiz dosya diyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yazýlýmý USB bellek ile UPDATE klasörünü diskinize atýp ,Yazýlým güncellemeden Yüklemeyi baþlatýyoruz

Ben deniyorum ama geçersiz dosya diyor
    Yardýmýn için teþekkür ederim Baldemir kardeþ.Yazýlýmý kurabildin mi cihaza.Yazýlýmýn artýlarý eksileri var mýdýr?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cilginizmirli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yardýmýn için teþekkür ederim Baldemir kardeþ.Yazýlýmý kurabildin mi cihaza.Yazýlýmýn artýlarý eksileri var mýdýr?
    Malesef yazýlýmý yükleyemedim geçersiz dosya diyor. Usb ile yükleyemedim sanýrým yazýlýmýn hosta verilmesini bekleyeceðim

duyduðuma göre yükleyenler yazýlýmýn artý ve eksilerini þöyle özetliyorlar

Arkadaþlar merak edenler için ilk izlenimlerimi paylaþayým;

* Giriþ logosu deðiþmiþ. Mavi tonlamanýn aðýrlýkta olduðu "Hayal ettiðinizden fazlasý" yazýlý, farklý bir logo ile açýlýþ yapýlýyor.

* Sinyal-Gösterge çubuklarýnýn renkleri pembe aðýrlýklý olmaktan çýkmýþ, yeþil-mavi tonlarýnda olmuþ.

* Videoguard CA , Dsmart kullanýcýlarý için info-bar çýkýyor. Eski yazýlýmlarda var mýydý bilmiyorum. Modüle ait bir takým rakamlar ve Smart Card'ýn ID'si filan var, çok gerekli bir detay deðil.

* Ekrana inen çizgi olayýna henüz rastlamadým. (Uzun vadede test lazým)

* A Haber HD kanalýnda sürekli kýrýlmalar vardý, giderilmiþ gibi duruyor. (yine uzun vadede çýkabilir)

* Görüntüde iyileþtirme konusunda konuþmak için erken. Deðiþiklik fark edemedim ben. HDler tatmin edici. SDler daha iyi olabilir.

* -- Dsmart kendi TPsinde olmayan kanallarýn dýþýnda-- EPG'lerde fazla sorun yok gibi.

* mkv uzantýlý 720p bir adet filmi USB'ye atýp taktým , PVR bölümünü epey kurcaladým ama filmi görmedi bir türlü. Ben beceremedim henüz ama açanlar var sanýrým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Malesef yazýlýmý yükleyemedim geçersiz dosya diyor. Usb ile yükleyemedim sanýrým yazýlýmýn hosta verilmesini bekleyeceðim

duyduðuma göre yükleyenler yazýlýmýn artý ve eksilerini þöyle özetliyorlar

Bilgi için teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan27 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. :45:
    Serkan burada gen.tr'dan yükleniyor: diyor

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri