Batman milletvekili dengi ıldız'ın adı son günlerde
"demokratik açılım" söylevleriyle değil, "Bodrum'a da gittik beraber" şarkısıyla birlikte anılır oldu.
Nevruz gösterileri sırasında polise taş atan Yıldız, Kürt sorunu üzerine kafa patlatmaktan yoruldu! Evli ve 2 çocuk babası Yıldız, koluna sevgilisi Deniz Uyan'ı takıp, Bodrum'da aşk tatili yaptı. Bira içip ***if çatan ikilinin görüntüleri ise olay yarattı.
takvim..
'İHANETİ GAZETEDEN ÖĞRENDİM'
Yıldız, aşk yaparken 2 çocuğunun annesi İlknur Yıldız, Malatya'da idi. Eşinin aşk kaçamağını gazeteden öğrenen İlknur Yıldız, sessizliğini bozdu. Çocuklarının başında olduğunu ve ne yapacağını bilmediğini söyleyen Yıldız, eşinin Bodrum'da, üstelik bir kadınla birlikte tatil yaptığından haberi olmadığnı söyledi. Eşinin birlikte göründüğü kadını "aile dostum" diye tanıttığını da sözlerine ekleyen Yıldız, "Ben kadını tanımıyorum" dedi.
PUSULA ŞAŞMIŞ!
Gazetemen yazarı Celal Kazdağlı destek verdi: "Herkes tatilini istediği yerde yapar. Ama o kişi milletvekiliyse, hareketlerine dikkat etmeli. Hele o kişi Yıldız ise davranışlarına iki kat dikkat etmeli. Çünkü siz
"ezilen bir halkın" hakkını savunuyorsunuz. Hadi Türkler'i çok dikkate almıyorsunuz hiç olmaz ise Kürtler'i dikkate alın. Çocuklara askere, polise, Türk Devletine taş attıracaksınız, sonra kurşun sıkanlara hiçbir şey demeyeceksiniz, ortalıkta görünmeyip kaçamak yapacaksınız. Derin PKK artık kaybediyor. dengi Yıldızlar da kayboldukları derin sulardan çıkış için birbirine yol gösterip duruyor. Hala ellerindeki pusulanın doğru çalıştığını sanıyorlar."
ırak’ın kuzeyindeki bölgesel yönetimin başkanı Mesud Tarzani, K.Irak’tan yayın yapan Kürtçe haber sitesi **.com’a özel açıklamalarda bulundu. Terör örgütü PKK’nın sürdürdüğü savaşın Kürt milletine hizmet etmediğini belirten Tarzani söyle konuştu:
“KK’nın İran ve Türkiye’ye saldırılar düzenlemesi K.Irak için büyük bir problem. İran bir yandan JAK ile savaşıyor, Türkiye diğer yandan PKK ile savaşıyor. KK ile JAK’ın birbirinden farklı olmadığını biliyoruz. KK bizi dinlemiyor. Bizim de bu savaşta taraf olma gibi bir niyetimiz yok. Çünkü biz Kürt ile Kürdün savaşmasını istemiyoruz. Türkiye ve İran bu savaşı ve bu meseleyi böyle çözemez. PKK da savaşla bir şey elde edemez. Bütün taraflar diyaloğa dönmeli. PKK barınma alanı olarak sınırdaki birçok köye yerleşti. PKK’nın bu siyasetini sürdürmesi kabul edilemez. Kürdistan bölgesinin bir parçasını kendisine ayırarak Türkiye ve İran’ın her gün buraları bombalamasına neden olamaz. Kandil Dağı, PKK’nın değil, Irak’ındır. Oraya Irak merkezi güçler gitmelidir. Savaş dili kalmadı. Benim kanaatim Kürtler savaşını parlamentoda vermeli. Bu, 100 kez daha etkili ve iyidir. Gidip 10 askeri öldürmekten iyidir. PKK’nın Türk askerlerini öldürmesi benim kanaatime göre büyük bir hatadır.
Bu Kürt davasına hizmet etmiyor. Gidin savaşınızı parlamentoda yapın. Kürtler 6 asker ya da 8 askeri öldüreceğine gitsinler parlamentoda düşüncelerini söylesinler. Orada siyaset yapsınlar. İsteklerini dile getirsinler.”
Yer imleri