REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Cihazımı açamıyorum ışık yanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cihazımı açamıyorum ışık yanıyor

sarı ışık yanıyor ama ekran yok ışık ne kırmızıya dönüyor ne başka birsey donmuş gibi sanki?? bilgisi olan vamı ne yapmalıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihaza dreamup programı ile yazılım yukleyiniz cihazınızı düzelir onun haricinde düzelme sansı yoktur
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı srkn.3e Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sarı ışık yanıyor ama ekran yok ışık ne kırmızıya dönüyor ne başka birsey donmuş gibi sanki?? bilgisi olan vamı ne yapmalıyım?
    Volkan arkadaşımız dreamup la yazılım atmayı gayet güzel açıklamış Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bu sayfadan bakabilirsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün elektrik gitmiş gelmiş cihazın ışığı yeşil olarak kalmış.kumanda ya hiç tepki vermiyor.geçen seferde böyle olmuştu.tv yi açıyorum.ekrana av yazısı geliyor ve öylece kalıyor.2.defadır böyle yapıyor.yazılımda desem 1 aydır aynı yazılım var.geçen sefer yukarıdaki yazılımı atıp daha sonra kendi imagemi yüklemiştim.şu anda dreamupla yükleme yapıyorum.demin yükleme tamamlandı dedi.tv bağladım aynı değişilik yok.tekrar deniyorum.ilk önce 3-4 defa flash erase yaptım.sonra bacup yükledim.ustalardan flash eraseden sonra hangisini yükleyeceğim.flash mı bacup mu acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda yine yükledim.önce flash erase sonra flashı yükledim.tamam ancak anlamadığım elektrik gidip gelince neden cihaz çöküyor.iki defadır böyle oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasil mi kullaniyoruz ? Resimlerle anlatmaya calisayim o zaman..

1)-Programı calıştırdıktan sonra IP ve sifre ayarlarımızı yapıyoruz

Degistirmediyseniz standart root ve dreambox tır

DreamBox-OptiFlasher-v1.0.1 imag yi 40. 50 saniyegibi kısabir sürede aktarıyor dremup: 10 dakikada atıyordu
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bendede aynı oluyordu image bu programla atım birdaha çök me kesinlik le olmadı rahatım fiştende çekiyorum 2günde açmasam çok müyor
    alttan indir cihaz çök memiş olacak yoksa atamassın yazılım

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (1,58 MB,
    Konu süleyman09 tarafından (03-10-2011 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Program virüslü bilgilerinize.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yükleme programını daha önce indirmiştim.
    süleyman09 arkadaşım bu programla attığımız zaman dreamup göre süre çok kısa ancak ancak cihaz tamamen çökmüş ise (yeşilışık yanıyor.) ilk önce dreamupla orjinal yazılımı yüklememiz gerekiyor.daha sonra imageyi bu programla atmamız gerekiyor.bilmem yanlış mı anladım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Program virüslü bilgilerinize.........
    Bugün (05/10/2011) saat 16:24 itibariyle bahsi geçen programı (ilk yayınlandığı tarihte indirmiştim) Ad-Aware PRO ve Avira Premium Security Suite programları ile tarattım herhangi bulguya rastlamadım. İndirdiğim tarihte de her iki program aktifti, virüs olsaydı download esnasında programlar download işlemini durdururdu. :49:

Saygılarımla
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri