fcw var deniliyor fakat tamamen boş elde girme ile açmıyor lütfen yardım
fcw var deniliyor fakat tamamen boş elde girme ile açmıyor lütfen yardım
sadece sirius cw yok.
snopy ustam dijiline 60040dz yazılım yükledikten sonra bazen *** listesi tamamen siliniyor sebebi ne olabilir bayramınını kutluyorum
TPS ABSAT İÇİN EDİTLİ YAZILIMLAR (menuler fcw + biss lidir)
ÖN BİLGİLER:
Yazılımlar btmler gibi kesintisiz çalışmaktadır.
*** değişimini hissetmezsiniz bile : bu sebep ile *** değişiminde aç kapa kanal değiştirme gibi sıkıntılara girmenize gerek yoktur......
YÜKLEME TALİMATLARI:
Farklı model ve marka yazılım varsa yazılımları yüklemeden önce kurukafa yüklemeniz gerekebilir:dosyasını indirip yükleyiniz...
Yazılımlar KUP230 veya KUP 300XP-TR Engineer mode de yüklenecektir.
Bilgisayarınızda KUP230 veya KUP 300XP-TR yok ise
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. DIKKAT : KANAL KİLİDİNİ KONTROL EDİYORUZ VE AÇIYORUZ
NOT: İÇİNDEKİ TALİMATI okuyun....
FIXED CW *** MENÜSÜ SİLİNMESİN DİYE BISS SİSTEMİNE MÜDAHELE ETMEDİM BİLGİNİZE! ORİJİNAL HALİ İLE VERİYORUM.HAYIRLI OLSUN
MENÜ GÖRÜNÜMÜ
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu MEMEDİM tarafından (02-11-2006 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler Arkadaşım Digiline menüsü güzel bende next7600 vardı sunny,kaon yükledim ama bunun menüsü daha güzel hoşuma gitti bundan sonra digiline yazılımı çıkarsa devamlı bu yazılımları yükleyeceğim eline sağlık teşekkürler saygılar,
Evet benimde en sevdiğim menü digiline menüsüdür bence çok hoş ve kullanışlı
Bende merak ettim şimdi bu digiline menüsünü.Resim fln varsa koyabilirseniz çok iyi olur.Belki bundan bööle bu yazılımları yükleriz...Teşekkürler Ustalara
Evet benimda favorim ;)
DİGİLİNE cılar buraya![]()
:pepper: :Smiletabar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri