REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 21/21 İlkİlk ... 1112131415161718192021
209 sonuçtan 201 ile 209 arası

Konu: Digiline Ve Digiçag Yazılım arşivi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Arkadaşım Süper 1 Hafta Kesentisiz İzleyeceğiz TPS gurubunu saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk.sağlıcakla kalasın,saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SRG AUTO
    CW OK
    FİXED CW OK
    BİSS FULL OK

Arkadaşım ben senin verdiğin yazılımı yükledim ama inan hayal kırıklığına uğradım bunlar okey demişssin sen denedinmi bu yazdıkların malesef açmıyor bislerde de sadece yerli mali ok. diğerleri hiç biri yok bom boş *** filan yok fıxed cw de cw de yok bom boş içleri ama senin reklamın var kusura bakma ama lütfen içinde ne varsa onları yazalım olmayanları yazmayalım bu yazım sadece arkadaş dost tavsiyesidir yanlış anlaşılmaması nı isterim saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

<<memedim>>
    &#252;stat keyleri yazılımdan kke+ile alıp mevcut kullanmakta olduğum yazılıma atıyorum absat,tps hari&#231; hepsinia&#231;ıyor onları neden a&#231;amıyorum.ayrıca hazır kke+ y&#252;kledim yine aynı neden olabilir acaba bilgi veririsen memnun olurum.şimdiden teşekk&#252;rler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın arkadaş teşekk&#252;rler herşey i&#231;in bu yeni yazılımlarda kanal 7 yi frenkasını 11175 h 14400 girdiğimiz zaman hata diyor bu konuda yardımcı olurmusunuz kanal 7 &#231;ıkmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemkoray Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın arkadaş teşekkürler herşey için bu yeni yazılımlarda kanal 7 yi frenkasını 11175 h 14400 girdiğimiz zaman hata diyor bu konuda yardımcı olurmusunuz kanal 7 çıkmıyor
    Arkadaşım hata vermesi Türksat Frekans listenin dolu olmasından kaynaklanıyor hiç sinyal almadığın eski bir tp frakans sil veya üzerinde düzelterek bu frakansları gir tarattır sorun kalmayacak dolu Tp listesi olunca yeni frakans kabul etmiyor güncel olmayanları temizle sorun kalmaz saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlar i&#231;in teşekk&#252;rler.

Sayfa 21/21 İlkİlk ... 1112131415161718192021

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri