Arkadaþlar menü sorunu yüzünden sunny den kaon a geçmiþ birisi olarak sizlerden bilgi rica ediyorum. menü hakim rengi nedir?kullanýmda ne gibi kolaylýklarý var. resim filan varsa iyi olur.bilgi verirseniz sevinirim. þimdiden teþekkürler
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaþlar menü sorunu yüzünden sunny den kaon a geçmiþ birisi olarak sizlerden bilgi rica ediyorum. menü hakim rengi nedir?kullanýmda ne gibi kolaylýklarý var. resim filan varsa iyi olur.bilgi verirseniz sevinirim. þimdiden teþekkürler
Sn; ibrahimgozum hemen resmi upload ediyorum
Teþekkürler Sn Mege.Þimdi gördüm resmi.Gerçekten hoþ.Emeðinize saðlýk çalýþmalarýnýzýn devamýný diliyorum.
Konu efe7777 tarafýndan (27-10-2006 Saat 15:07 ) deðiþtirilmiþtir.
Bence en kullanýþlý menü dijiline fakat softcam atýnca keyler tamamen gidiyor sebebini bulamadým yazýlým için teþekkürler
MEGE arkadaþým herþey için teþekkürler. Eline saðlýk
ya bu yazilimin menu kodu nedir saat12 gibi yukledim ama hala menu sifresi 0000 kabul etmiyor.Yardim ltf
arkadaþým bu yazýlýmda biss yok bilgi verirmisin?
Gercekten Ýlk ÇiktiÐi GÜnden BerÝ Hep DÝgÝlÝne Yazilimini Kullaniyorum. Çok Memnunum. ÞÝfreleme SÝstemÝnÝ GÖsterÝyor. MenÜsÜ MavÝ Yazilar Daha BelÝrgÝn Renkler Daha Canli Daha Ne DÝyeyÝm. ÞÝmdÝden DÝgÝlÝne Yazilimini Hazirlayan ArkadaÞlara TeÞekkÜr EderÝm. ÝyÝ AkÞamlar.
Mege arkadaþým program gayet güzel çalýþýyor.Tebrikler....
mege ellerine saðlýk
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri