akıllı hücresel varlıklar yani insanlar bilmeyerek neden cinler bizi görüyorda biz onları görmüyoruz çünkü alışmamış bir insan görürse ya kafayı yer yada kalpkırizi yada felç olur ben 8 sene önce izmir torbalıda okurken kürt olarak ayrıldım eziktik suçsuzdum okuldan atıldım öretmenlerde hepsi sınftakide hepsi kürttü sınıfta beni dövdüler başıma okadar yumruk tekme geldiki kedimden geçtim yere düştüm öretmende elimi tuttu müdür odasına hiç birşey hatırlamaz oldum başıma gelen darbeler yüzünden müdür ve yardımcısı sınıfta bana karşı olanlar tuttu hocam bu atatürke küfretti
müdür yardımcısı atın dedi müdür yardımcısı kürttü ve atacaksanız atın dedim bukadar kişi beni şikayet etmiş beni onlara inanır dedim ve ayrıldım 3 gün yerde kaldım beynim ciddi hasar görmüştü pisikolojim bozuldu ve depresyon ardından panik atak sonra sara hastalıgına yakalandım cinler üzülen kişileri tercih eder çünkü pisikolojisi sağlam olanlarla başedemez genelde üç şekilde insanlara gösterir kendini 1 halisılasyon 2beynin yani hücrelere girerek tanımlar kendini 3 uykuda hani uyurken rüyada sevişme falan ben onların temel görüntüsünü görüyorum ama beynimde hücrelerimde niyetleri iyi degil sara hastalığı onların belirtileridir tam mükemmeldir onlar shirbaz diyebiliriz kısaca insanlar gibi 2 gözü 2 kulağı ama korkunçtur insan kalbi alışmadan duru verir