REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ptt'de yatırılan elektrik faturasına 2 lira bedel alındığı doğrumu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ptt'de yatırılan elektrik faturasına 2 lira bedel alındığı doğrumu?

İyi akşamlar arkadaşlar şimdi yeni duyduğum habere göre ptt'de yatırlan her elektrik faturası için gelecek ay'a mensuben 2 lira para bedeli yani, hesap ücreti ödendiği doğrumu? artı halen ödenen elektrik faturalarında trt kurumuna yüzdelik para kesintisi varmı yoksa onu kaldırdılarmı?. bu iki yazdığım şeyler doğruysa, demekki memleket elden gitmiş umarım yalandır. eğer bu şeyler doğruysa, bu kanunları kayan insancığın aklından şüphe ederim ben, yazıklar olsun böyle zihniyete. kuruşunu bile helal etmiyorum, kalın sağlıcakla.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepsi dogru birde ben eklim bankaların kredi kartı ödemelerini ptt den yaparsanız 1 tl+ telefon faturalarında 2 tl.,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her faturayı kendi şubesinden ödemek gerek. yoksa karsız iş yapmaz kimse..

o değilde trt için ödenen vergiler neyin nesi ya.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hepsi dogru birde ben eklim bankaların kredi kartı ödemelerini ptt den yaparsanız 1 tl+ telefon faturalarında 2 tl.,
    sevgili gacvokem şakamı bu yoksa gerçekmi? ptt. yatırılan her elektrik faturasına 2 lira bedel ödediyimiz doğrumu?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen doğru , gelelim TrT vergisine şiz şunu biliyormuydunuz , bence bilmiyordunuz TrT ye kesilen vergilerin ulaştırma bakanlığında bir fonda biriktirildiğini ve de secimden birkaç ay önce biriktirilen o trilyonlarca vergilerin partinin secim kampanyalarında kulanıldığını ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen doğru , gelelim TrT vergisine şiz şunu biliyormuydunuz , bence bilmiyordunuz TrT ye kesilen vergilerin ulaştırma bakanlığında bir fonda biriktirildiğini ve de secimden birkaç ay önce biriktirilen o trilyonlarca vergilerin partinin secim kampanyalarında kulanıldığını ..
    Bu haberin doğruluğu nedir ıspatlarmısın duyumlar hariç nerde gördün veya okudun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clock

Alıntı aakdas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haberin doğruluğu nedir ıspatlarmısın duyumlar hariç nerde gördün veya okudun
    siyaset meydanına dönmesin burası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş partinin seçim kampanyalarında kullanıldı diyor ona birşey yok ben ıspatla değince mesajım alıntı yapılarak siyaset meydanına dönmesin öylemi serkansgrl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki lirayı bilmemde bazı faturalardan 1 lira alındığına bizzat şahit oldum. memur uyarıyor zaten çoğu zaman.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse bunun doğru olup olmadığını bilmiyormu acep?
    LEBEN ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri