REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Digitürkten yasa dışı yayına uyarı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yüksek paralar talep ediyorlar ondan sonra illewgal yollardan izleyen veya izlemeye çalışan insanları uyarıyorlar. Ben kahvehaneye gitmek zorundamıyım fiyatı ugun olsa alır evimde rahatça izlerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işler dünyada bitmez illeğal kullanım sadece kanallarla sınırlı degilki bilğisayar işletim sistemleride öyle onlar bile önüne geçemediler daha doğrusu getirisi ile götürüsüne baktıklarında serbest brakmak zorunda kaldılar.şimdi illeğal yayınları çözebilen cihazlar piyasada belli onlarında bir ticari payı var sonuçda bu bir sektör ordanda geçinen onbinlerce insan var bu iş yaş hiçbir çözüm bulamazlar mutlaka onuda açacak bir sistem yaratılır. çünki burdanda geçinen elektronik üreticisi firmalar var en akıllısı herkesin yasal üye olmasını kolaylaştıracak paketler,fiyatlar ve kolaylıklar olmalı öyle adamı borcu varmış gibi sık bogazla satılan yayın bu tür yollara başvurmasını kolaylaştırır sadece...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi yani dijitürk evleredemi karışmaya başladı dünya izliyor demekki diji aç kalmış şasırıyor ne yapsın başta interneti yok etmesi lazım..

you tube deki alttaki yazı dikatimi çekti
    Konu muslum-baba tarafından (03-10-2011 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Video yu forumdan izlememiz için foruma paylaşıyorum
    [YOUTUBE]2sW5j3Vvnmk[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Video yu forumdan izlememiz için foruma paylaşıyorum
    [YOUTUBE]2sW5j3Vvnmk[/YOUTUBE]
    Bu özellikli konu açmayı bilmediğim için konuyu böyle açma gereği duydum.Çalışman için teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar atılan mesajlara lütfen biraz daha dikkat edelim.Hem kendinizi hemde bizi zor duruma düşürecek mesajlardan kaçınalım.

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar atılan mesajlara lütfen biraz daha dikkat edelim.Hem kendinizi hemde bizi zor duruma düşürecek mesajlardan kaçınalım.

Kolay gelsin...
    Uyraın için teşekkürler.Kimsenin zor duruma düşmesini istemeyiz tabi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izlediğimde korkmadım değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kadar pahali obonelik yaparak milleti yasa disi yollara zorluyorlar ucuz olsa herkes obone olur bilirsiniz pahali olan her seyin kaçagini yaparlar buda boyle iste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakın d-smart zorda neden seyreden yok digi içinde sabırlı olsak bir yerde uzlaşılır ama suç bizde bakın fenerliler kullanmayınca nihat beyin acıklamalarını hatırlayın o yüzden biz biraz beklesek herşey yoluna girecek ama bizde o sabır yok

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri