Yüksek paralar talep ediyorlar ondan sonra illewgal yollardan izleyen veya izlemeye çalışan insanları uyarıyorlar. Ben kahvehaneye gitmek zorundamıyım fiyatı ugun olsa alır evimde rahatça izlerim.
Yüksek paralar talep ediyorlar ondan sonra illewgal yollardan izleyen veya izlemeye çalışan insanları uyarıyorlar. Ben kahvehaneye gitmek zorundamıyım fiyatı ugun olsa alır evimde rahatça izlerim.
bu işler dünyada bitmez illeğal kullanım sadece kanallarla sınırlı degilki bilğisayar işletim sistemleride öyle onlar bile önüne geçemediler daha doğrusu getirisi ile götürüsüne baktıklarında serbest brakmak zorunda kaldılar.şimdi illeğal yayınları çözebilen cihazlar piyasada belli onlarında bir ticari payı var sonuçda bu bir sektör ordanda geçinen onbinlerce insan var bu iş yaş hiçbir çözüm bulamazlar mutlaka onuda açacak bir sistem yaratılır. çünki burdanda geçinen elektronik üreticisi firmalar var en akıllısı herkesin yasal üye olmasını kolaylaştıracak paketler,fiyatlar ve kolaylıklar olmalı öyle adamı borcu varmış gibi sık bogazla satılan yayın bu tür yollara başvurmasını kolaylaştırır sadece...
iyi yani dijitürk evleredemi karışmaya başladı dünya izliyor demekki diji aç kalmış şasırıyor ne yapsın başta interneti yok etmesi lazım..
you tube deki alttaki yazı dikatimi çekti![]()
Konu muslum-baba tarafından (03-10-2011 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.
Video yu forumdan izlememiz için foruma paylaşıyorum
[YOUTUBE]2sW5j3Vvnmk[/YOUTUBE]
Arkadaşlar atılan mesajlara lütfen biraz daha dikkat edelim.Hem kendinizi hemde bizi zor duruma düşürecek mesajlardan kaçınalım.
Kolay gelsin...
izlediğimde korkmadım değil
o kadar pahali obonelik yaparak milleti yasa disi yollara zorluyorlar ucuz olsa herkes obone olur bilirsiniz pahali olan her seyin kaçagini yaparlar buda boyle iste
bakın d-smart zorda neden seyreden yok digi içinde sabırlı olsak bir yerde uzlaşılır ama suç bizde bakın fenerliler kullanmayınca nihat beyin acıklamalarını hatırlayın o yüzden biz biraz beklesek herşey yoluna girecek ama bizde o sabır yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri