bizleri o dandik makinalarla seyretmeye zorlarlarsa tabiki yasa dışı izleme artar.Sky italya gibi bir plartform bile modullu abonelik veriyor ama bizim beş para etmeyen digitürk de bu sistem yok
bizleri o dandik makinalarla seyretmeye zorlarlarsa tabiki yasa dışı izleme artar.Sky italya gibi bir plartform bile modullu abonelik veriyor ama bizim beş para etmeyen digitürk de bu sistem yok
Aynen katılıyorum... Eğer Digitürk Türksat izleyicilerine ayda 10 veya 15 TL'lik (Türksat'ta az Digi kanalı olduğu için), Eutelsat izleyicileri için ayda 25 veya 30 TL'lik modüllü abonelik fırsatı sunsa süper olur... Yanlış mıyım?
cok yüksek ücretler ödedim fakat sonucta ne oldu......hiç.TV SEYRETMİYORUM..kafam rahat
Digitürk aslinda Süper Lig'den kaybediyor. Gecen yillarda yabanci ülkelere pazarlamalar oluyordu. Simdi kimse yayinlamiyor. Bir sorun var ama nerede???
Yeni lige cikan takimlarin dogru dürüst 10.000 kisilik bir stadi bile yok. Sanki tarlada oynuyorlarmis izlenimi veriyor. Bence ayda 14,95 gayet uygun bir fiyat.
ucuz verseler kimse illegal yollara basvurmaz surumden kazanirlar hemde uydu isi yapanlarda hareketlenme olur
illegal yollarıda kapattı digiturk arkadas guzel hesap yapmış ama reklamlardanda dunya para kazanıyorlar
digi teve ucuz olsun 25milyon abone bulur böyle pahalı olursa sinek spor yapar
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
aynen
yakında yeni kart cıkar.eli kulağında
soyle cicilibicili
sreram playerde malum yayınlar var.herkes ıp tv yapar yine seyreder bence
olurmu olur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri