REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Digitürkten yasa dışı yayına uyarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digitürkten yasa dışı yayına uyarı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Arkadaşlar lig tv kanalında bugün bütün gün bu videoyu yayınlandı durdu.Mesajda ön gösterimini yapamadım ama başlıkta da dediğim gibi digi illegal yayınları izleyenlere ciddi bir korkurtma atağına geçmiş.Hadi bakalım hayırlısı.
    Konu cilginizmirli tarafından (02-10-2011 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eksik bilgi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buda lig tv nin son çırpınışlarıdır birgün birileri bu paralı maç izlemeye son verirde artık insanlar evinde rahat rahat ailece maç izler bu şifreli maçlar yüzünden türübünde hep terör esiyor futbolumuz artık futbolukdan cıktı ticarethaneye döndü ne diyelim artık şikeli lige lig tv abonman çok zor bulur sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çetin denize sonuna kadar katılıyorum.kısa ve öz ancak bu kadar güzel anlatılır.Tele ON gibi BATIYOOOOOOOO )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buda lig tv nin son çırpınışlarıdır birgün birileri bu paralı maç izlemeye son verirde artık insanlar evinde rahat rahat ailece maç izler bu şifreli maçlar yüzünden türübünde hep terör esiyor futbolumuz artık futbolukdan cıktı ticarethaneye döndü ne diyelim artık şikeli lige lig tv abonman çok zor bulur sanırım
    sözlerine katılıyorum....ayrıca insanları meyhanelere ve kahvehanelere mahkum ettiler yani kötü alışkanlıklara bir adım daha yaklaştırdılar...yasal aboleriği aylık 10 tl yapsınlar herkes evine alsın evinde yasal olarak izlesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o liğ o kadar para etmez nerde eski,beşiktaş,galatasaray,fener,türk oyuncuları hepsini gözüm kapalı sayardım şimdi takımı tutuyorumda kim oynar oynamaz haberimiz yok bir sezonda 10 takımlık transer yapıyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlız sayın arkadaşlar takımların bu kadar gelişmesi pahalı futbolcular alması avrupada başarılı olmaları bu beğenmediğiniz sistemle oldu.Bende pahalı olmasına karşıyım belki sürümden kazanmayı deneseler ucuz yapsalar daha mantıklı olur
    Konu HCakir tarafından (08-10-2011 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı büyüklügü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun neresi korku anlamadım ki hiç korkmadım yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herhangi bir kanalın illegal izlemesi kesinlikle bir suç. ve hiç hoş bir durum olmasa gerek, parayla izlenecek şifreli yayınların vatandaşa ucuz ve kolay yoldan ulaşmaları gerekir, örneğin dt. beni illet eden tek şey, müşterilerimize bir normal cihaz satarken CI slotlu cihaz veriyoruz sonrada dt izlemek veya almak istiyorsa dt anabayisinden bir modül ve kart alıyorduk, sonrada müşterimiz cihaz değiştirmeden lig tvyi izleyebiliyor, eeee şimdi ne oldu, şimdi modül kart olayını komple bitirdiler, illede eşleşme sistemiye çalışmak istiyorlar, haklı olabilirler ama verdikleri cihaza cihaz bile denmez. kanal sıralamıyorsun, cihaz geç açıyor. cihazda hakimiyet sıfır fiatlarda aldı başını gidiyor, dt. sahibi bu sorunlara çözüm bulmalı, fiat aşağı çekilecek adam gibi embbedded cihaz verilecek, bu iş böyle rayına bir nebze oturabilir, geçen benim bir müşterime bir ara hem CI hemde embedded cihaz vermiştim, ondada legal dt modül ve kartı vardı bir sorun oldu,ve kart bloke oldu, dt müşteri hizmetleriyle ne kadar konuştuysam bir türlü ya o kartı açsınlar yada yerine başka bir kart versinler dedim ikna olmadılar gitti, emrivaki bir şekilde, müşterime legal cihaz aldım, müşterimde bana bir sinirlendi ya aliciğim bak işte bana verdiğin cihaz işe yaramaz oldu dedi ne yapacaz şimdi ben bu cihaza onca para vermiştim sana ne olacak şimdi dt. makineside iii değil kanallar favori dışında olmuyor dedi bana, bende üzgünüm beyefendi dedim elimde olan birşey değil dt çalışma sistemini değiştirdi dedim, bu şekilde hem türksattaki kanalları hemde lig tvyi izleyeceksiniz, artık idare edin bari dedim. oda tamam dedi.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herhangi bir kanalın illegal izlemesi kesinlikle bir suç. ve hiç hoş bir durum olmasa gerek, parayla izlenecek şifreli yayınların vatandaşa ucuz ve kolay yoldan ulaşmaları gerekir, örneğin dt. beni illet eden tek şey, müşterilerimize bir normal cihaz satarken CI slotlu cihaz veriyoruz sonrada dt izlemek veya almak istiyorsa dt anabayisinden bir modül ve kart alıyorduk, sonrada müşterimiz cihaz değiştirmeden lig tvyi izleyebiliyor, eeee şimdi ne oldu, şimdi modül kart olayını komple bitirdiler, illede eşleşme sistemiye çalışmak istiyorlar, haklı olabilirler ama verdikleri cihaza cihaz bile denmez. kanal sıralamıyorsun, cihaz geç açıyor. cihazda hakimiyet sıfır fiatlarda aldı başını gidiyor, dt. sahibi bu sorunlara çözüm bulmalı, fiat aşağı çekilecek adam gibi embbedded cihaz verilecek, bu iş böyle rayına bir nebze oturabilir, geçen benim bir müşterime bir ara hem CI hemde embedded cihaz vermiştim, ondada legal dt modül ve kartı vardı bir sorun oldu,ve kart bloke oldu, dt müşteri hizmetleriyle ne kadar konuştuysam bir türlü ya o kartı açsınlar yada yerine başka bir kart versinler dedim ikna olmadılar gitti, emrivaki bir şekilde, müşterime legal cihaz aldım, müşterimde bana bir sinirlendi ya aliciğim bak işte bana verdiğin cihaz işe yaramaz oldu dedi ne yapacaz şimdi ben bu cihaza onca para vermiştim sana ne olacak şimdi dt. makineside iii değil kanallar favori dışında olmuyor dedi bana, bende üzgünüm beyefendi dedim elimde olan birşey değil dt çalışma sistemini değiştirdi dedim, bu şekilde hem türksattaki kanalları hemde lig tvyi izleyeceksiniz, artık idare edin bari dedim. oda tamam dedi.
    Söylediklerin çok doğru.Uzağa gitmesinler beğenmedikleri d-smart ille de makine sevdasından vazgeçip modül-kart olayına gittiler.Üstelik hd kanallarını da bu modül üstünden izletiyor. Piyasadaki bazı serverciler bizim server da d-smart da var diyor.Kanallar 3 gün sonra güm.Aynı bu videodaki gibi.Tek alternatif yasal abonelik.Bende d-smart kanallarını izlemek için 199 TL ye aile paketi 1 yıl dahil modül aldım.Üstelik HD kanalları da 1 yıl hediye.HD cihazımda d-smartın HD kanallarını izlemek büyük ***if veriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allahım ya olaya bak dunyanın parasını kırıcan sonra bıde mıllete b.k atıcan ındır arkadas ucretı yasal yollardan ızlesın ınsanlar sankı mıllet cok meraklı bu sekılde ızlemeye de :S

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri