REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Digitürkten yasa dışı yayına uyarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende trabzonspor paketi var sadece maclarda dt receiveri takıyorum ts maclarını izliyorum ama cihaz cok kelek bir cihaz bi,rde maçtan 30 dk önce maç yayını yapan 204 . kanalda beklemek gerekiyor 30 dk sonra yayın geliyor buda beni gıcık ediyor.ayda 13 tl ödüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkcellde 9.90 aylık ligtv tüm maçlar cepten izleniyor. daha doğrusu çamurda gureşen böcekler gibi izleniyor maçlar. şuan Galatasaray maçını izlemeye calısıyorum. ilk zamanlar iyiydi şimdi berbat.

Webtv var dijiturkte. sezon luk fiyatı 189 tl.
    onunda farkı yok. tivibu kalitesinde yayın yapması gerekirken resmen 12 sene önceki netten klip izleme muhabbeti kadar berbat..

Alternatif kanallar yayınlıyor ama çamur güreşi gibi ne izlendiği belli dğeil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dt bi ara kaçak elektrik kullananlara da el atsın. Milleti buna zorluyorlar sonrada gözdağı vermeye kalkıyorlar.
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arrow 130

Eğer, Digitürk bu gibi şeylerin olmasını istemiyorsa şöyle bir kampanya yapsın! Bir kanal ayda 1,5 TL, Lig TV, Lig TV 2, Lig TV 3, Moviemax kanalları gibi özel kanalların bir tanesi ayda 7 TL, Salonlar: Salon 1, Salon 2, Salon 3 ayda 15 TL ve ulusal kanallar bedava olursa herkes istediği kanalı seçer ve kaçak maçak işleri son bulur!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yüksek paralar talep ediyorlar ondan sonra illewgal yollardan izleyen veya izlemeye çalışan insanları uyarıyorlar. Ben kahvehaneye gitmek zorundamıyım fiyatı ugun olsa alır evimde rahatça izlerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu işler dünyada bitmez illeğal kullanım sadece kanallarla sınırlı degilki bilğisayar işletim sistemleride öyle onlar bile önüne geçemediler daha doğrusu getirisi ile götürüsüne baktıklarında serbest brakmak zorunda kaldılar.şimdi illeğal yayınları çözebilen cihazlar piyasada belli onlarında bir ticari payı var sonuçda bu bir sektör ordanda geçinen onbinlerce insan var bu iş yaş hiçbir çözüm bulamazlar mutlaka onuda açacak bir sistem yaratılır. çünki burdanda geçinen elektronik üreticisi firmalar var en akıllısı herkesin yasal üye olmasını kolaylaştıracak paketler,fiyatlar ve kolaylıklar olmalı öyle adamı borcu varmış gibi sık bogazla satılan yayın bu tür yollara başvurmasını kolaylaştırır sadece...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi yani dijitürk evleredemi karışmaya başladı dünya izliyor demekki diji aç kalmış şasırıyor ne yapsın başta interneti yok etmesi lazım..

you tube deki alttaki yazı dikatimi çekti
    Konu muslum-baba tarafından (03-10-2011 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Video yu forumdan izlememiz için foruma paylaşıyorum
    [YOUTUBE]2sW5j3Vvnmk[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar atılan mesajlara lütfen biraz daha dikkat edelim.Hem kendinizi hemde bizi zor duruma düşürecek mesajlardan kaçınalım.

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sözlerine katılıyorum....ayrıca insanları meyhanelere ve kahvehanelere mahkum ettiler yani kötü alışkanlıklara bir adım daha yaklaştırdılar...yasal aboleriği aylık 10 tl yapsınlar herkes evine alsın evinde yasal olarak izlesin
    aynen katılıyorum arkadaşım.10.tele yapsalar kimse.hilegal.le seretmeye gerek duymaz,

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri