Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Konu cilginizmirli tarafýndan (02-10-2011 Saat 00:34 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Eksik bilgi
Buda lig tv nin son çýrpýnýþlarýdýr birgün birileri bu paralý maç izlemeye son verirde artýk insanlar evinde rahat rahat ailece maç izler bu þifreli maçlar yüzünden türübünde hep terör esiyor futbolumuz artýk futbolukdan cýktý ticarethaneye döndü ne diyelim artýk þikeli lige lig tv abonman çok zor bulur sanýrým
çetin denize sonuna kadar katýlýyorum.kýsa ve öz ancak bu kadar güzel anlatýlýr.Tele ON gibi BATIYOOOOOOOO![]()
)
sözlerine katýlýyorum....ayrýca insanlarý meyhanelere ve kahvehanelere mahkum ettiler yani kötü alýþkanlýklara bir adým daha yaklaþtýrdýlar...yasal aboleriði aylýk 10 tl yapsýnlar herkes evine alsýn evinde yasal olarak izlesin
o lið o kadar para etmez nerde eski,beþiktaþ,galatasaray,fener,türk oyuncularý hepsini gözüm kapalý sayardým þimdi takýmý tutuyorumda kim oynar oynamaz haberimiz yok bir sezonda 10 takýmlýk transer yapýyorlar...
yanlýz sayýn arkadaþlar takýmlarýn bu kadar geliþmesi pahalý futbolcular almasý avrupada baþarýlý olmalarý bu beðenmediðiniz sistemle oldu.Bende pahalý olmasýna karþýyým belki sürümden kazanmayý deneseler ucuz yapsalar daha mantýklý olur
Konu HCakir tarafýndan (08-10-2011 Saat 13:37 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: yazý büyüklügü
bunun neresi korku anlamadým ki hiç korkmadým yani![]()
herhangi bir kanalýn illegal izlemesi kesinlikle bir suç. ve hiç hoþ bir durum olmasa gerek, parayla izlenecek þifreli yayýnlarýn vatandaþa ucuz ve kolay yoldan ulaþmalarý gerekir, örneðin dt. beni illet eden tek þey, müþterilerimize bir normal cihaz satarken CI slotlu cihaz veriyoruz sonrada dt izlemek veya almak istiyorsa dt anabayisinden bir modül ve kart alýyorduk, sonrada müþterimiz cihaz deðiþtirmeden lig tvyi izleyebiliyor, eeee þimdi ne oldu, þimdi modül kart olayýný komple bitirdiler, illede eþleþme sistemiye çalýþmak istiyorlar, haklý olabilirler ama verdikleri cihaza cihaz bile denmez. kanal sýralamýyorsun, cihaz geç açýyor. cihazda hakimiyet sýfýr fiatlarda aldý baþýný gidiyor, dt. sahibi bu sorunlara çözüm bulmalý, fiat aþaðý çekilecek adam gibi embbedded cihaz verilecek, bu iþ böyle rayýna bir nebze oturabilir, geçen benim bir müþterime bir ara hem CI hemde embedded cihaz vermiþtim, ondada legal dt modül ve kartý vardý bir sorun oldu,ve kart bloke oldu, dt müþteri hizmetleriyle ne kadar konuþtuysam bir türlü ya o kartý açsýnlar yada yerine baþka bir kart versinler dedim ikna olmadýlar gitti, emrivaki bir þekilde, müþterime legal cihaz aldým, müþterimde bana bir sinirlendi ya aliciðim bak iþte bana verdiðin cihaz iþe yaramaz oldu dedi ne yapacaz þimdi ben bu cihaza onca para vermiþtim sana ne olacak þimdi dt. makineside iii deðil kanallar favori dýþýnda olmuyor dedi bana, bende üzgünüm beyefendi dedim elimde olan birþey deðil dt çalýþma sistemini deðiþtirdi dedim, bu þekilde hem türksattaki kanallarý hemde lig tvyi izleyeceksiniz, artýk idare edin bari dedim. oda tamam dedi.
LEBEN ?
Söylediklerin çok doðru.Uzaða gitmesinler beðenmedikleri d-smart ille de makine sevdasýndan vazgeçip modül-kart olayýna gittiler.Üstelik hd kanallarýný da bu modül üstünden izletiyor. Piyasadaki bazý serverciler bizim server da d-smart da var diyor.Kanallar 3 gün sonra güm.Ayný bu videodaki gibi.Tek alternatif yasal abonelik.Bende d-smart kanallarýný izlemek için 199 TL ye aile paketi 1 yýl dahil modül aldým.Üstelik HD kanallarý da 1 yýl hediye.HD cihazýmda d-smartýn HD kanallarýný izlemek büyük ***if veriyor.
allahým ya olaya bak dunyanýn parasýný kýrýcan sonra býde mýllete b.k atýcan ýndýr arkadas ucretý yasal yollardan ýzlesýn ýnsanlar sanký mýllet cok meraklý bu sekýlde ýzlemeye de :S
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri