Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Digitürkten yasa dýþý yayýna uyarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende trabzonspor paketi var sadece maclarda dt receiveri takýyorum ts maclarýný izliyorum ama cihaz cok kelek bir cihaz bi,rde maçtan 30 dk önce maç yayýný yapan 204 . kanalda beklemek gerekiyor 30 dk sonra yayýn geliyor buda beni gýcýk ediyor.ayda 13 tl ödüyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

turkcellde 9.90 aylýk ligtv tüm maçlar cepten izleniyor. daha doðrusu çamurda gureþen böcekler gibi izleniyor maçlar. þuan Galatasaray maçýný izlemeye calýsýyorum. ilk zamanlar iyiydi þimdi berbat.

Webtv var dijiturkte. sezon luk fiyatý 189 tl.
    onunda farký yok. tivibu kalitesinde yayýn yapmasý gerekirken resmen 12 sene önceki netten klip izleme muhabbeti kadar berbat..

Alternatif kanallar yayýnlýyor ama çamur güreþi gibi ne izlendiði belli dðeil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dt bi ara kaçak elektrik kullananlara da el atsýn. Milleti buna zorluyorlar sonrada gözdaðý vermeye kalkýyorlar.
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arrow 130

Eðer, Digitürk bu gibi þeylerin olmasýný istemiyorsa þöyle bir kampanya yapsýn! Bir kanal ayda 1,5 TL, Lig TV, Lig TV 2, Lig TV 3, Moviemax kanallarý gibi özel kanallarýn bir tanesi ayda 7 TL, Salonlar: Salon 1, Salon 2, Salon 3 ayda 15 TL ve ulusal kanallar bedava olursa herkes istediði kanalý seçer ve kaçak maçak iþleri son bulur!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yüksek paralar talep ediyorlar ondan sonra illewgal yollardan izleyen veya izlemeye çalýþan insanlarý uyarýyorlar. Ben kahvehaneye gitmek zorundamýyým fiyatý ugun olsa alýr evimde rahatça izlerim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu iþler dünyada bitmez illeðal kullaným sadece kanallarla sýnýrlý degilki bilðisayar iþletim sistemleride öyle onlar bile önüne geçemediler daha doðrusu getirisi ile götürüsüne baktýklarýnda serbest brakmak zorunda kaldýlar.þimdi illeðal yayýnlarý çözebilen cihazlar piyasada belli onlarýnda bir ticari payý var sonuçda bu bir sektör ordanda geçinen onbinlerce insan var bu iþ yaþ hiçbir çözüm bulamazlar mutlaka onuda açacak bir sistem yaratýlýr. çünki burdanda geçinen elektronik üreticisi firmalar var en akýllýsý herkesin yasal üye olmasýný kolaylaþtýracak paketler,fiyatlar ve kolaylýklar olmalý öyle adamý borcu varmýþ gibi sýk bogazla satýlan yayýn bu tür yollara baþvurmasýný kolaylaþtýrýr sadece...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi yani dijitürk evleredemi karýþmaya baþladý dünya izliyor demekki diji aç kalmýþ þasýrýyor ne yapsýn baþta interneti yok etmesi lazým..

you tube deki alttaki yazý dikatimi çekti
    Konu muslum-baba tarafýndan (03-10-2011 Saat 18:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Video yu forumdan izlememiz için foruma paylaþýyorum
    [YOUTUBE]2sW5j3Vvnmk[/YOUTUBE]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar atýlan mesajlara lütfen biraz daha dikkat edelim.Hem kendinizi hemde bizi zor duruma düþürecek mesajlardan kaçýnalým.

Kolay gelsin...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sözlerine katýlýyorum....ayrýca insanlarý meyhanelere ve kahvehanelere mahkum ettiler yani kötü alýþkanlýklara bir adým daha yaklaþtýrdýlar...yasal aboleriði aylýk 10 tl yapsýnlar herkes evine alsýn evinde yasal olarak izlesin
    aynen katýlýyorum arkadaþým.10.tele yapsalar kimse.hilegal.le seretmeye gerek duymaz,

Sayfa 2/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri