sarý ýþýk yanýyor ama ekran yok ýþýk ne kýrmýzýya dönüyor ne baþka birsey donmuþ gibi sanki?? bilgisi olan vamý ne yapmalýyým?
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
sarý ýþýk yanýyor ama ekran yok ýþýk ne kýrmýzýya dönüyor ne baþka birsey donmuþ gibi sanki?? bilgisi olan vamý ne yapmalýyým?
Cihaza dreamup programý ile yazýlým yukleyiniz cihazýnýzý düzelir onun haricinde düzelme sansý yoktur
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
bugün elektrik gitmiþ gelmiþ cihazýn ýþýðý yeþil olarak kalmýþ.kumanda ya hiç tepki vermiyor.geçen seferde böyle olmuþtu.tv yi açýyorum.ekrana av yazýsý geliyor ve öylece kalýyor.2.defadýr böyle yapýyor.yazýlýmda desem 1 aydýr ayný yazýlým var.geçen sefer yukarýdaki yazýlýmý atýp daha sonra kendi imagemi yüklemiþtim.þu anda dreamupla yükleme yapýyorum.demin yükleme tamamlandý dedi.tv baðladým ayný deðiþilik yok.tekrar deniyorum.ilk önce 3-4 defa flash erase yaptým.sonra bacup yükledim.ustalardan flash eraseden sonra hangisini yükleyeceðim.flash mý bacup mu acil yardýmlarýnýzý bekliyorum.tþk.ederim.
þu anda yine yükledim.önce flash erase sonra flashý yükledim.tamam ancak anlamadýðým elektrik gidip gelince neden cihaz çöküyor.iki defadýr böyle oluyor.
Nasil mi kullaniyoruz ? Resimlerle anlatmaya calisayim o zaman..
1)-Programý calýþtýrdýktan sonra IP ve sifre ayarlarýmýzý yapýyoruz
Degistirmediyseniz standart root ve dreambox týr
DreamBox-OptiFlasher-v1.0.1 imag yi 40. 50 saniyegibi kýsabir sürede aktarýyor dremup: 10 dakikada atýyordu
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
bendede ayný oluyordu image bu programla atým birdaha çök me kesinlik le olmadý rahatým fiþtende çekiyorum 2günde açmasam çok müyor
alttan indir cihaz çök memiþ olacak yoksa atamassýn yazýlým
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. (1,58 MB,
Konu süleyman09 tarafýndan (03-10-2011 Saat 22:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
Program virüslü bilgilerinize.........
bu yükleme programýný daha önce indirmiþtim.
süleyman09 arkadaþým bu programla attýðýmýz zaman dreamup göre süre çok kýsa ancak ancak cihaz tamamen çökmüþ ise (yeþilýþýk yanýyor.) ilk önce dreamupla orjinal yazýlýmý yüklememiz gerekiyor.daha sonra imageyi bu programla atmamýz gerekiyor.bilmem yanlýþ mý anladým.
Bugün (05/10/2011) saat 16:24 itibariyle bahsi geçen programý (ilk yayýnlandýðý tarihte indirmiþtim) Ad-Aware PRO ve Avira Premium Security Suite programlarý ile tarattým herhangi bulguya rastlamadým. Ýndirdiðim tarihte de her iki program aktifti, virüs olsaydý download esnasýnda programlar download iþlemini durdururdu. :49:
Saygýlarýmla
next ye 2000 cx super plus usb
By realraven :sunglasses2:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri