4-5 kere gittim çok beyendim.
en son kemerdeydim. Allahtan arabayla değilde ucakla gitmişim Antalyaya.
Ama bahsedilen konular cidden çok üzücü. Şaşırmamak gerek. Turkiyede yaşıyoruz..

Teşekkur: 0
4-5 kere gittim çok beyendim.
en son kemerdeydim. Allahtan arabayla değilde ucakla gitmişim Antalyaya.
Ama bahsedilen konular cidden çok üzücü. Şaşırmamak gerek. Turkiyede yaşıyoruz..
Bir dahaki sefere aynen böyle yapacam kesinlikle çok daha rahat.
Volkancığım antalya gibi bir yerde genelde insanlara hızdan dolayı ceza kesilmez zira oranın trafiyi çok seri işliyor, ve genelde yabancı oldukları için polis memurları çok şeffaf,antalyaya vardığım zaman yine polisin önünden 90 hızda geçtim bana biraz daha seri olmam için eliyle hemen hemen geç işareti verdi, zaten kumlucada yediğim ceza tatilin tuzu biberi olmuştu o cezayı yemeseydim, en az bir gün daha kalacaktım, o yüzden kalmadım, hemen memlekete geri geldim.burda tek diyebileceğim Antalyayı bilmediğim için yorum yapamayacağım . Araç konusunua gelince Ford Connect gibi kamyonet sınıfına giren araçların şehirler arası hız limiti 80 km yuzde 10 luk payla araç geçimlerinde en fazla 88 km hıza ulaşabilirsiniz. Yanı otobanda değilsenin genel trafik kuralları geçerlidir yanı bu durumda tabela aramaya gerek yok. Bu araçların kamyonet sınıfına girmesi malesef ticari amaçlardan. Yanı aşağı tükürsen sakal yukarı türkürsen bıyık. Bizim milletimiz kamyon yerine 2005 model passatın bagajına bir tane 3 lu kanepe üstüne 2 li tekli koltuğu bağlayıp trafiğpe cıkan bir millet olduğumuız için yapcakta bişiyok.
Tatil işine gelince denize gireceksem serinlemek için girerim ve en guzel serinlik Karadeniz dir. Tabi bu aylarda akdeniz den baska yerde denize girilmez oarasıda ayrı bir konu.
Aracımla saat kulesinin taa yanına geçmek istedim, olmadı giriş için tiket istedi benden, arabayla geçeceksen tiket kesecen, arabasız geçeceksen serbest, tikete ihtiyacın yok, ve sokak içerisinde yabancı plaka ile park etmek yasak dediler bana yalnız içerde paralı park var orayada gideceksen yine tiket alacaksın, bende mecburi tiket dışında olan özel bir oto park alanına gittim ve orda arabayı park ettim. yani uzun lafın kısası antalyanın çöpünü bile turistlere parayla gösteriyorlar.
insanlar geçmişten ders alarak geleceye yönelirler, bende dersimi aldım artık tövbe arabayla gitmem, araba orda kesinlikle çok işinize yarıyabilir, erken ulaşım aracı, oraları gezmek, değişik yerlere gitmek için ambulans gibi bir şey, ama ben sadece tek şöför olarak iki gün arayla 2000km yaptım çok yorucuydu, bir dahaki sefere kesinlikle uçağı tercih edecem. he kemer dedinde dostum aklıma geldi kemerde bir dönerciye rastladım, döner 6 dolar, talep isteme hakkın yok, biz bol acılı salçalı olsun dedik az daha kovacaktı bizi, tadı olsa bari, saman gibi bişeydi..... memlektime gelsinlerde dönerin ne olduğunu anlasınlar, övünmek gibi olmasın memleketimde yapılan döneri kemerde yapılan dönere göre 3 döner çeker, ve bu kadar pahalı değil, tadıda harika selemetle.
LEBEN ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)