REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: D-smart kartsız izleme!!! !!!!!!!!:warn:

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-smart kartsız izleme!!! !!!!!!!!:warn:

Arkadaşlar d-smart uydu alıcısı var normal türksat yayınlarını kartsız izlemek istiyorum bunun için ne yapmam gerekli bilen varsa acil yardım !!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal türsat kanallarını demek istedin anladığım kadarıyla türksat otomatik tarama frekansını bir taratsan olabilir bence bir dene bakalım 11844 V 2222 manuelde netwoork açık olsun kolay gelsin
    Konu f.pala tarafından (16-06-2011 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragonn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar d-smart uydu alıcısı var normal türksat yayınlarını kartsız izlemek istiyorum bunun için ne yapmam gerekli bilen varsa acil yardım !!!!!!!!
    kartı olmadan bi işe yaramaz ucuz b rcv.alırsan daha kolay olur senin için onunla uğraşmaktansa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslına şöyle demek istedim ; kartı çıkardığımda yayın var tabi sadece türksat yayını benimde istediğim bu ama görüntünün üzerinde kartı takınız yazıyor ve kartı takınca yayın gidiyor bende kartı kullanmadan o yazınında çıkmasını istemediğim için soruyorum kartsız nasıl izleyebilrim çünkü kartı takınca yayında gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 d smart

kartı bana satarmısın arkadaşım işine yaramazsa bana sat ne istiyorsun hesaplı bişey olsun.hatta bana telefon nounu gönder ben seni ararım görüşmek üzre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede aynı sorum var dtv 2000 hd hı kanal gostemıyo parası odenmıyomus ne yapabılırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anadıgım kadarıya .o.cihazın kartı buleke edilmiş.d-smart .cihazları kart olmadan hic bir işe yaramaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Hocam kartsız izlemek istiyorsan gel uydu alıcılarını takas yapalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam kartsız izlemek istiyorsan gel uydu alıcılarını takas yapalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri