Bilgisayarlar bunu dosyalarında her hangi bir sistem dosyasında hata oldugu zaman verir.Çok önemli bir şey degil.
Bilgi için teşekkürler
değerli ustalar benimde pc de gariplikler olmaya başladı.sizlerle paylaşıp bilgilendirmenizi rica ediyorum.ikigündür pc yi actığtmda ''internet explorer komut dizisi hatası !"adı altında pencere cıkıp içindekileri aynen yazıyorum ;bu sayfadaki komut dizisinde hata oluştu satır :13 karakter 39;hata:underfiined.nullveya birnesne değil. kod:0 url.kumkale.net/default_.htm ve bu sayfadaki komut dizisinde hata oluştu devam etmek istiyormusun evet-hayır
ekrandaki başlat menüsüne tıkladığımda ekrana gelip gitmeye; alttaki görev çubuğu içindeki programları mause ile tıklamak istediğimde sürekli yer değiştiriyor;birde daha önceden windows mesenger'i silmiştim .şimdi oda calışmaya başladı neden kaynaklandını sizlerin yardımıyla öğrene bilirmiyim.şimdiden tesekkürler
Garipleşmeler fazlalaştıysa format zamanı gelmiş denilebilir. Belli bir süre geçtikten sonra kafası iyice karışacaktır. İnternet explorer ı uninstall edip açıp kapadıktan sonra yeniden install edin. Eğer düzelme görülmez ise dediğim gibi.Bilen arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz..
Kolay gelsin..
kesin virüs vardır kardeş...virüs taraması yap düzetmezse format...
:45: tesekkürler arkadaşlar bilgileriniz için kolay gelsin
Ara sıra öyle der durur.. pek aldırma, çok dedi ama bir şey olmadı..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri