REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: sunny sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny sorun

Çok değerli dostlar herkese selamlar. Şöyle bir sorunum var benim cihaz sunny 12.01.a5 bu makinede mesela 12589 v 2180 frekansını almıyor benim çocukların odasında digibox 74500 fta makine var bu cihaz takır takır hepsini alıyor. Makinelerin yerlerini değiştirdim. Yok. Benim cihazın yazılımını değiştirdim yok. Yani sadece çok merak ettim anlayamadım neden bu cihazda almıyor da düz makinede alıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede var ntv sporu izleyemiyorum çoçukların odasında inpax var sorunsuz busorun herhalde sunny cihazlarının ortak sorunu özelliklede aynı çanak üzerinde birden fazla elenbi var ise

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sorun tunerle ilgili bir sorunn herkesde olan bişey degil..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok değerli dostlar herkese selamlar. Şöyle bir sorunum var benim cihaz sunny 12.01.a5 bu makinede mesela 12589 v 2180 frekansını almıyor benim çocukların odasında digibox 74500 fta makine var bu cihaz takır takır hepsini alıyor. Makinelerin yerlerini değiştirdim. Yok. Benim cihazın yazılımını değiştirdim yok. Yani sadece çok merak ettim anlayamadım neden bu cihazda almıyor da düz makinede alıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Saygılar sunarım.
    usta sunny lerde besleme kondasatorleri zayıfladığında da bazı sinyaleri alamıyor besleme kondasatorlerini yenileyip denersen iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet devre ustatın dedgi gibii kondanstörlerdn yada tunerden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli dostlar hepinize çok çok teşekkür ederim ilginiz için sağolun. çok da önemli değil ama niye olduğunu merak ettim zaten yakında herhalde hd li bir cihaz lazım olacak çok sağolasınız saygılar sunarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri