REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: BDP'li Üçer'den polise : 'Soytarı kılıklı'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu piçlerin soyunu sopunu kurutucanki soluk alamıcaklar onlara verilen özellik bizlere yok ne özgürlüğü istiyonuz sizden özgür varmı polise hakaret askere mayın allah belenızı versin soyzuz köpekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

israil onları destekliyor onun için korkmuyorlar bakın çok cahilce yazılar yazıyorsunuz pkk nerden dağa gidiyor sorun kaynağındandır bakın her bir köyde bir ağa vardır onlara yemek verir para verir yani hem kürdüm hem türküm
    ulan bu ikiyüzlülük değilmi ve ordaki askerleri koruyan koruyculara güvenmeyin
    sonuçta it itin etini yemez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar bir yerlere güvenerek konuşabiliyor.
    yine aynı yere güvenerek polise elde kaldırabiliyor, demokratik yürüyüş diyerek otobüsleri dükkanları hatta insan ların canına kast edercesine molotof atabiliyor...
    her türlü olumsuzluklar için fırsat kollayıp olumsuzluğu göstererek içindeki vatan hainliğini dışarıya vurabiliyor... yukarıdaki mevzuda bunlardan biri. adam o lafları söyleyecek, ama polisin yaptığı bir işten dolayı bas bas barıcak, yada yanlışlıkla yada kasti yapılan farklı bir askeri operasyonu göstererek... adamın içindeki gaz bunu gerektiriyor...
    polisin yaptığı doğrumu yanlışmı bilmiyorum... ama mutlaka adam o lafları bir şekilde söyleyecekti. şimdi rüzgar onların lehine esiyor...tadını çıkarsınlar... demokrasi uğruna 3 hafta önce taradıkları aracın içindeki bayanları saygı ile yad etsinler. ölenlerin biri hamile idi galiba...kına yaksınlar..."senin gibi faşistler" derken sivilleri nasıl öldürdüklerini düşünsünler... ayrıca "böyle devlet yerin dibine batsın" lafını düşünerek etmemiş...şayet devlet böyle olmasa idi bu lafları biraz zor ederdi..."böyle devlete can kurban" demesi lazım... düşünemiyor...
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel yorumlar ....

--------helal olsun o polis abimize..(erzurum şiveli)....Merinos kılıklı vekile iyi cevap verdi...

--------bu ülkede milletten aldığı oyla bebek katili teröristlerin temsilciliğini yapanda var,

bunların elini sıkmayan şerefli polislerde var,

polise tokat atan hain vekillerde var,

onlara karşılık vermeyecek kadar dirayetli polislerde var,

polise soytarı diyen şebeklerde var,

ben devletim diyen adam gibi adam polislerde var.

var oğlu var.....

onlar gibi kanı bozuklar varsa bu ülkede

bizim gibi helal süt emmiş, kanı ile canı ile ülkesi için ölmeye hazır neferlerde var.
    Konu zekı62 tarafından (12-10-2011 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri