Merhaba ben serkan27
Cumartesi günü Sn.Özgür Erge ile Facebook üzerinden nick hakkında görüştüm.Daha önceki kullanıcı adımı yeniden almak istediğimi söyledim ve kendisi de bir daha değişmemek üzere bu seferliğine değiştirebileceğini söyledi
Pazar günü forumu açtığımda ise süresiz olarak ban edildiğimi öğrendim ve bu beni ziyadesiyle üzmüştür.Çünkü nick değişiminin önce kabul edilmesi ve sonra ise üyeliğimin silinmesi bana karşı bir haksızlıktır
Almış olduğum uyarı ile ilgili açılan konuda ise Sn.Volkan ın yapmış olduğu düzenlemeler ile forumdan ban edilme gerekçem için nick değişimi,üyelere karşı tutumlarım ve konularım ile ilgili olarak banlandığımı gördüm.Şimdi yeni bir nick istemek ile eski kullanıcı adına dönmek istemek arasında fark vardır.Konu işine gelince şikayet butonu üzerinden gerek şikayet gerekse konu hakkında sadece Danışman Mod gibi moderator lerin ve adminlerin yapabildiği başlık değişimleri iletilebilinir.Digiturk alanında açmış olduğum konu içerisinde bir üye bu konunun mantığı nedir? şeklinde bir mesaj yazmış.Bu bana göre yapmış olduğum emeğe saygısızlıktır.Bense şikayet butonu üzerinden sadece konunun kilitlenmesini veya konu içerisinde üyeye uyarı yapılmasını istedim.İlk başlarda ise Turksat üzerinden Frekans Değişimleri konusunun başlığında konu dışı mesajlar silincektir ibaresine rağmen bir üyenin teşekkür mesajı yazdığını gördüm ve uyarı butonu ile açıklayıcı olarak uyarıda bulundum.Forum Kurallarında da teşekkür mesajı yazmak yasaktır gibi bu kapsamda bir kural var.Fakat buradan da uyarı aldım.Foruma verdiğim onca emekten sonra böyle bir muammelleyi hakedecek ne yaptım?Emeğe hiç mi saygı olmaz?Hangi üyeye karşı olumsuz tutumum olmuş ?Malesef bazı Co-Admin arkadaşlar beni banlamak için fırsat arıyormuş.04.06 tarihinden beri üyeyim her mesajıma pm ile uyarı geldi.Serkan Bey e pm attım Serkan la iletişime geçme gibi mesajlar geldi fakat hiç sesimi çıkarmadım ve paylaşımlarıma devam ettim.Fakat pazar günü itibari ile site ile olan ilişkim kesildi.Bu konuda Serkan Yılmaz bey in bir açıklama yapmasını rica ediyorum.Ve site yetkililerinden ricam birazcık bile adalet duyguları varsa bu mesajımı silmemeleridir.Sizden tek isteğim budur.Serkan Bey ile görüştükten ve kendisinin yazmış olacağı mesajdan sonra bilgi aldığım takdirde bu üyeliğin silinmesi için kendim başvuruda bulunacağım.
Yer imleri