Miami Vice değil o yavrucuğum! O çakma Miami Vice
Gerçek Miami Vice böyle kılıbık bir tarzda değildir!
2006'da çekilen dandik ve çakma filmde:
Dedektif Sonny Crockett'i Collin Farrel
Dedektif Ricardo Tubbs'ı Jamie Foxx oynamaya çalışmış fakat içine etmiştir!
Orjinal Miami Vice'de ise:
Dedektif James Sonny Crockett'i Don Johnson
Dedektif Ricardo Tubbs'ı Philip Michael Thomas başarılı karizmaları ile oynamışlardır!
Çakma Miami Vice:
Orjinal 5 sezon hit yapan ve Türkiyede STAR TV'de yayınlanan Miami Vice:
Üstteki Film versiyonu Miami Vice'de bile Don Johnson'un 5.sezondaki saç tipinden çakmış salaklar ya..
1.ve 2.sezondaki saç tipi Orjinal Miami Vice
1. ve 2. sezonda Ferrari Daytona Spider
2. ve 5. sezon arası 5.sezon dahilinde de Ferrari Testarossa kullanılmıştır!
Sonny Crockett - Orjinal Sonny Crockett yani:
Don Johnson ve Philip Michael Thomas(Çavuş Dedektif James Sonny Crockett ve ortağı Çavuş Dedektif Ricardo Tubbs - Sergeant Detective James Sonny Crockett and his partner Sergeant Detective Ricardo Tubbs)
Sezonların Artwork Kapakları:
Orjinal Miami Vice Fotografları ve Crockett'in Müziği
[YOUTUBE]74tzh9Ulz9Y[/YOUTUBE]
Ayrıca şu ''yok bu asparagas haber vesaire'' diyenlere de cevaptır bu:
1980 - 1990'ların Efsanevi Parliament Pazar Gecesi Sinemasından başlayarak geliyor efsanevi dizileri!
Hem Nostalji,Hem Yerli Hem de Pazar Gecesi Sineması Olacak
Hem Eski Hem Yeni Yani!
[YOUTUBE]9Y8Mqx59dU0[/YOUTUBE]
Ayrıca Nostalji yayınları da eski görüntüsü ile değil Bu Kalitede İzleyeceğiz:
[YOUTUBE]PO5E5mQIy_Q[/YOUTUBE]
Üstteki Pazar Gecesi Sineması Fragmanını Seslendiren Kara Şimşek'deki Devon Miles'ı seslendiren Emir Tayladır! Eski bir dublaj sanatçısıdır! Artık Fragmanları o seslendirecek!
Ayrıca Kara Şimşek de TRT'den dublajları alınıp bu HD görüntüsü ile Miami Vice-Knight Rider efsanevi diziler HD kalite ile gelecek
İşte o kalite:
[YOUTUBE]PO5E5mQIy_Q[/YOUTUBE]
İzlenir mi izlenmez mi görürüz! TV Çöplüğe döndü,bir tane adam gibi yayın yapan kanal kalmadı! Tüm Forumlarda bundan şikayet ediyor herkes..
Full Nostalji Olmayacak..
Behzat Ç. Muhteşem Yüzyıl Felan Olacak + Pazar Gecesi Sineması Geri Döndü STAR 1 logosunun yeni versiyonuna da 2012'de geçiyorlar sen daha konuş güzel kardeşim yerinde saymaya devam et..
İlk ADIM - PAZAR GECESİ SİNEMASI GERİ DÖNDÜ
TNT'nin yaptığı sadece Mavi Ay ve Cinayet Dosyasıydı eskilerden ki bu diziler o dönem de çok hit değildi!
[YOUTUBE]9Y8Mqx59dU0[/YOUTUBE]
İŞTE O EFSANEVİ PAZAR GECESİ SİNEMASI İNTERSTARDA İKEN YILLAR ÖNCE:
[YOUTUBE]-RnGfHvGeKE[/YOUTUBE]
Fakat Miami Vice ve Knight Rider Türkiyede hitlerin arasındadır!
Don Johnson'un Sonny Crockett karakteri üzerinde yarattığı ''Çorapsız ayakkabı,amerikan atletin üzerine ceket ve aynı renkde keten pantolon giyiniş tarzını daha dün gibi hatırlarım sokaklarda..David Hasselhoff'un Michael Knight'ının Deri Ceket-Blue Jeans - Criptix ayakkabı tarzı da hit idi! David Hasselhoff(Michael Knight) ve Don Johnson(Sonny Crockett) iki efsanevi karakter yaratmışlardır'',ayrıca dönemin iki yanık tenli kankasıdır![]()
TNT gitti o dönemin en kıytırık aksiyonsuz,hikayesi basit olan dizilerini koydu..
Nerede Miami Vice,nerede Knight Rider?
Airwolf bile unutuldu fakat TNT Serie HD kanalı bile 2011 yılından itibaren eski hit dizilerini HD'ye çevirip yeniden veriyorsa demekki izleniyormuş!
Ayrıca bu efsanevi dizilerin fanatikleri hala var
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. - Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu devirde bile sayfaları var!
Hikaye anlatma bu yüzden kardeşim,TNT gitti aptallık yapıp dönemin basit dizilerini koydu tabii izlenmez hatta ben bile gördüm kanalı değiştirdim!
Don Johnson'u görsem hep o kanalı izlerdim zaten Don Johnson ve David Hasselhoff'a o dönem Kızlar bayılırdı..
Buradaki sevgililerine de hem Don Johnson - David Hasselhoff tarzı giyinmeleri için baskı kurarlardı
Siz tabii hatırlamadığınız için,belki de yaşamadığınız için demeliyim..
TRT kanalı diyor ya hahah,görüyoruz zaten Tövbeler Tövbesi de yayından kaldırıldıTüm diziler yayından kaldırılıyor bunlar yerli dizi bunlar neden izlenmiyor? Bu ülkede yayından kaldırılmayacak 3 dizi var
Kurtlar Vadisi Pusu
Behzat Ç.
Muhteşem Yüzyıl
Diğerleri her an Raiting düşüşünden kaldırıabilir ki netteki haber sayfalarında hergün bir dizinin kalktığı bilgisi veriliyor zaten
Doğuş Grubunun yapmak istediği olay hem Nostalji,Hem yeni,Hem Sinema,Hem Yerli Bütün İzleyici Kitlesinden bir pay bu kanal 1 numara taşır
Her kanal aynı tarz program yapıyor hepsi İzdivaç veyahut Yemek programı fakat STAR TV bunları kaldırdı ve bambaşka ve kaliteli + çeşitli yayın şekli ile karşımıza çıkacak! Sadece Nostalji değil! Tüm Hepsi Anlayacağım.. Nostalji HD demeliydim hatta!

Teşekkur:

Yer imleri