Nokia'nýn Symbian Belle iþletim sistemli en yeni akýllý telefonu olma özelliði taþýyan 603'ü piyasaya tanýttý.
Nokia, Symbian Belle iþletim sistemli en yeni akýllý telefonu Nokia 603'ün dünya tanýtýmýný Ýstanbul'da yaptý.
Nokia Akýllý Telefonlar Portföy ve Ýþ Yönetiminden Sorumlu Baþkan Yardýmcýsý Tuula Rytila, telefonun uluslararasý tanýtýmý dolayýsýyla düzenlenen toplantýdaki konuþmasýnda, Türkiye'de Nokia'nýn akýllý telefon ve mobil telefonda lider konumda bulunduðunu kaydetti.
Rytila, Türkiye'deki akýllý telefon kullanýcýlarýnýn uygulama indirme oranýnýn Avrupa'daki kullanýcýlara göre daha fazla olduðuna deðindi.
Nokia 603 ile akýllý telefon portföylerini yenilemeye devam ettiklerini dile getiren Rytila, telefonun fiyatýnýn vergiler ve diðer ödemeler hariç 200 euro, Türkiye'de tavsiye edilen satýþ fiyatýnýn KDV dahil 650-700 lira olduðunu bildirdi.
Verilen bilgiye göre Nokia 603, NFC özelliði sayesinde içerik paylaþýmý, Nokia Luna Buletooth Kulaklýk gibi aksesuarlarla eþleþme özelliðinin yaný sýra kullanýcýlarýna, Angry Birds oyununu da sunuyor.
En son Symbian Belle yazýlýmýna sahip olan Nokia 603, kullanýcýlara özelleþtirebilecekleri 6 farklý ana ekran sunuyor.
Nokia Luna Bluetooth kulaklýk da, NFC eþleþme özelliðine sahip ve 8 saate kadar aralýksýz konuþmayý saðlýyor. Tüm Nokia micro USB þarj aletleriyle þarj edilebilen kulaklýðýn tavsiye edilen perakende satýþ fiyatý 59 euro.
Rotahaber

Teþekkur:
Beðeni: 

Nokia'nýn Symbian Belle iþletim sistemli en yeni akýllý telefonu olma özelliði taþýyan 603'ü piyasaya tanýttý.
Alýntý

Yer imleri