Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny Farkli MenÜ Test Yazilimlari

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Digiçag Cihazların Menusudur bu Bilginize
    evet Digiçag Cihazların Menusudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thank you good idea

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla kumandanın kanal değiştirme alt-üst tuşları çalışmıyor.yükledim beğenmedim.ilk işim sabah kaldırmak olacak.tavsiye etmem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla kumandanın kanal değiştirme alt-üst tuşları çalışmıyor.yükledim beğenmedim.ilk işim sabah kaldırmak olacak.tavsiye etmem.
    Aslında dedigim gibi bu digiçag markalı cihazların menusudur.Kanal degiştirme tuşu alışkın oldugunuz yerden olmayınca - puan oluyor.aslında ch+ tusuyla ileri geri gidebiliyor ama.buda bazı alışkanlıkları yok edemiyor...

Bana göre sunny ve benzer cihazın en guzel menusu digiline marka cihazların menusudur!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında dedigim gibi bu digiçag markalı cihazların menusudur.Kanal degiştirme tuşu alışkın oldugunuz yerden olmayınca - puan oluyor.aslında ch+ tusuyla ileri geri gidebiliyor ama.buda bazı alışkanlıkları yok edemiyor...

Bana göre sunny ve benzer cihazın en guzel menusu digiline marka cihazların menusudur!!
    valla ben cihaza next 2005 in yazılımını atmayı tercih ettim.bu menü hep hoşuma gitmiştir.tabiki tercih meselesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snopy ustam ellerine sağlık güzel olmuş yalnız arkadaşın dediği gibi eksikliği ve
    birde aratmalarda tv/radio seçeneği yok oda olsaidi tadından yenmezdi.sizden bu eksiklerin giderilip tekrar yazılım vermenizi bekliyoruz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli ustalar;test amaclı verilen menüden geriye nasıl dönebilirim1030dcsky)şuanki menüye alışamadım yardımcı olurmusunuz; hangi yazılım atmam gerekir .vereceğiniz bilgilerden dolayı tesekkürler .
    Konu western32483 tarafından (09-08-2006 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri