teşekkürler
teşekkürler
thank you good idea
teşekkürler
valla kumandanın kanal değiştirme alt-üst tuşları çalışmıyor.yükledim beğenmedim.ilk işim sabah kaldırmak olacak.tavsiye etmem.
Aslında dedigim gibi bu digiçag markalı cihazların menusudur.Kanal degiştirme tuşu alışkın oldugunuz yerden olmayınca - puan oluyor.aslında ch+ tusuyla ileri geri gidebiliyor ama.buda bazı alışkanlıkları yok edemiyor...
Bana göre sunny ve benzer cihazın en guzel menusu digiline marka cihazların menusudur!!
değerli ustalar;test amaclı verilen menüden geriye nasıl dönebilirim1030dcsky)şuanki menüye alışamadım yardımcı olurmusunuz; hangi yazılım atmam gerekir .vereceğiniz bilgilerden dolayı tesekkürler .
Konu western32483 tarafından (09-08-2006 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.
serkan ustam 3ağustos yazılımını atmak ve eski menü geri getirmek istiyorum (1030dcsky)sizlere kolaygelsin tesekkürler
Konu western32483 tarafından (09-08-2006 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir.
İlk önce buradaki 7 agustos yazılımını yukleyiniz (yazılım bin yazılımıdır-kup 230 la yuklenir) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sonra 3 agustosa dönmek istersenizde original btm yazılımını yukleyin (up 107 veya 110 la yuklenir)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Admin tarafından (09-08-2006 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme yapıldı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri