Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny Farkli MenÜ Test Yazilimlari

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli ustalar;test amaclı verilen menüden geriye nasıl dönebilirim:şuanki menüye alışamadım yardımcı olurmusunuz; hangi yazılım atmam gerekir .vereceğiniz bilgilerden dolayı tesekkürler .
    Hangi yazılımı yuklemek istiyorsunuz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam 3ağustos yazılımını atmak ve eski menü geri getirmek istiyorum (1030dcsky)sizlere kolaygelsin tesekkürler
    Konu western32483 tarafından (09-08-2006 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan ustam 3ağustos yazılımını atmak ve eski menü geri getirmek istiyorum sizlere kolaygelsin tesekkürler
    İlk önce buradaki 7 agustos yazılımını yukleyiniz (yazılım bin yazılımıdır-kup 230 la yuklenir) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sonra 3 agustosa dönmek istersenizde original btm yazılımını yukleyin (up 107 veya 110 la yuklenir)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Admin tarafından (09-08-2006 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme yapıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam bilgirinizden dolayı tesekkürler. sizlerede kolaygelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam bilgirinizden dolayı tesekkürler. sizlerede kolaygelsin
    Kolay Gelsin .Bilgi paylaştıkca çogalır.:45:

iyi günler herkese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim bu menü yeni deyilki farklı diyorsunuz hatta ilk menü bu ?
    gözünüzü sevim yapmayın öyle bişeyler yapınki başkalarında olmasın sadece size ayit olsun . kolaygele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cenap Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeşim bu menü yeni deyilki farklı diyorsunuz hatta ilk menü bu ?
    gözünüzü sevim yapmayın öyle bişeyler yapınki başkalarında olmasın sadece size ayit olsun . kolaygele
    cenap kardeş dikkatli okursan yeni menü diye bişey yazmıyor burda farklı menü yazıyor biraz dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeğin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yüklemedim yazılım güncelleştirilip tekrar eksikler giderilirse güzel olur sinyal cubuğu varsa kanal gcişlerinde tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımdaki eksiklikler giderilemez.Diyorum yazılım digiçag yazılımıdır lütfen üstüne basarak yine tekrar ediyorum

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri