REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny Farkli MenÜ Test Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan ustam bilgirinizden dolayı tesekkürler. sizlerede kolaygelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan ustam bilgirinizden dolayı tesekkürler. sizlerede kolaygelsin
    Kolay Gelsin .Bilgi paylaştıkca çogalır.:45:

iyi günler herkese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alkara Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla kumandanın kanal değiştirme alt-üst tuşları çalışmıyor.yükledim beğenmedim.ilk işim sabah kaldırmak olacak.tavsiye etmem.
    snopy ustam ellerine sağlık güzel olmuş yalnız arkadaşın dediği gibi eksikliği ve
    birde aratmalarda tv/radio seçeneği yok oda olsaidi tadından yenmezdi.sizden bu eksiklerin giderilip tekrar yazılım vermenizi bekliyoruz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim bu menü yeni deyilki farklı diyorsunuz hatta ilk menü bu ?
    gözünüzü sevim yapmayın öyle bişeyler yapınki başkalarında olmasın sadece size ayit olsun . kolaygele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emeğin için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yüklemedim yazılım güncelleştirilip tekrar eksikler giderilirse güzel olur sinyal cubuğu varsa kanal gcişlerinde tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımdaki eksiklikler giderilemez.Diyorum yazılım digiçag yazılımıdır lütfen üstüne basarak yine tekrar ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında dedigim gibi bu digiçag markalı cihazların menusudur.Kanal degiştirme tuşu alışkın oldugunuz yerden olmayınca - puan oluyor.aslında ch+ tusuyla ileri geri gidebiliyor ama.buda bazı alışkanlıkları yok edemiyor...

Bana göre sunny ve benzer cihazın en guzel menusu digiline marka cihazların menusudur!!
    valla ben cihaza next 2005 in yazılımını atmayı tercih ettim.bu menü hep hoşuma gitmiştir.tabiki tercih meselesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu menü eskiden goldmaster 7400 serisini bilenler varsa o menü kanal değiştirmede ortadaki kana değiştirme tuşu görev görmüyor sayı ilerliyor ama kanal değişmiyor mutlaka ok tuşunu kullanmanız gerekiyor üstteki kanal değiştirme tuşunu kullanıyorsunuz emeği geçenlere teşekkürler
    goldmaster 7400 hala güncelliğini koruyor yıllardır kullanıyorum ama her yeni yazılımla iş görüyor düne kadar full-x1-2 çok gözde idi bu cihazda.Ama yine yakında gözde olur.Ne diyeyim gm7400 zü bilen bilir.
    Konu gürün tarafından (11-08-2006 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri