Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Eutelsat W2 16 E Yardim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eutelsat W2 16 E Yardim

BU UYDUYA 90 LIK ÇANAK YETERMİ? UĞRASTIM AMA AYARLAYAMADIM ,NASIL AYARLANIYOR ARKADASLAR .BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM .TESEKKÜRLER.:crashs:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum 90 lık çanak yeterli..Bende ayarlamak için çok uğraşmıştım etraftaki çanaklara baktım falan olmadı..Mecburen servis çagırdık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11303 dikey 30000 bu frakansta kolay bulabilirsin 16 doğu euyelsat w2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbird'in hemen yanında 3 derece doğusunda kalıyor..! Türkiyeden Güçlü Sinyallerle Alabiliyor..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart eutelsat

arkadaşlar bu discovery animal planetler bu uyduyada gelmiş hatta hustler tv bile var criptoworks şifreleme sisteminde nationalgeografi iy bulurken şebeke aramayı yaptırdım hepsi geldi ama criptoworksları çözmüyor neden teşekkürler
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece ngc açılıyor bende kullanıyorum(hemde türkçe)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet animal ve discovery kanalları bir sürü ama hepsi cw destekli vede keyle izlenmiyor en iyisi digitürk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BU UYDUYA 90 LIK ÇANAK YETERMİ? UĞRASTIM AMA AYARLAYAMADIM ,NASIL AYARLANIYOR ARKADASLAR .BİLGİ VERİRSENİZ MEMNUN OLURUM .TESEKKÜRLER.:crashs:
    forum kuralları gereği küçük harflerle yazarsanız iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    edem arkadaşım lütfen büyük harfle yazmayınız

forum kurallarını tekrar okuyunuz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri