Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Paylaşımdan yararlandırmıyorlar..!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Paylaşımdan yararlandırmıyorlar..!!!!!!!!!!

Ne bukardeşim milleti siteye üye yapıyorsunuz ondan sonrada bu sayfaya erişim hakkınız yok diyorsunuz
    Allah allah ne yani burada DEVLET sırrınımı paylaşıyor millet milletin amacı,paylaşmak deyilmi ?buna neden engel olunuyor ki
    Şahsen benim bir uydu alıcım var ve markasıda ( redline br2000x twing) ben buna her yazılım gerektiğinde Gidip paraylamı yazılım attırmam lazım Bundan sonra Babayı alırlar şerefsizler ordan burdan aldıkları yazılımları Millete satıyorlar....
    Bu sitede paylaşım yoksa BENDE yokum arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cmr.33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne bukardeşim milleti siteye üye yapıyorsunuz ondan sonrada bu sayfaya erişim hakkınız yok diyorsunuz
    Allah allah ne yani burada DEVLET sırrınımı paylaşıyor millet milletin amacı,paylaşmak deyilmi ?buna neden engel olunuyor ki
    Şahsen benim bir uydu alıcım var ve markasıda ( redline br2000x twing) ben buna her yazılım gerektiğinde Gidip paraylamı yazılım attırmam lazım Bundan sonra Babayı alırlar şerefsizler ordan burdan aldıkları yazılımları Millete satıyorlar....
    Bu sitede paylaşım yoksa BENDE yokum arkadaşlar.
    Mail adresinize gelen aktivasyon mailini tıklarsanız sitede üyelerin girdiği her yere girebilirsiniz.Bu sizin hatanız üye olurken yazılan yazılar ve kurallar süs olarak yazılmamıştır.Biraz zahmet edip OKUYUNUZ.!

Aktivasyon mailleri her forumda vardır ve sitenin güvenliği için gereklidir.Aktivasyonunuzu manuel olarak yaptım.Bundan sonra siteye girip girmemek size kalmış.

Kolay Gelsin....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri