Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Galatasaray'ý seçtim çünkü...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Galatasaray'ý seçtim çünkü...

Galatasary'ýn baþarýlý oyuncusu Ender Arslan, transferinin nedenlerini anlattý.

Galatasaray Basketbol Takýmý oyuncusu Ender Arslan, ezeli rakipleri Fenerbahçe Ülker'i yenerek Cumhurbaþkanlýðý Kupasý'ný kazanmalarýnýn kendileri için önemli bir moral olduðunu söylerken, baþarýlý performanslarýný ligde de devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Ender Arslan, AA muhabirine yaptýðý açýklamada, Fenerbahçe Ülker'e karþý Cumhurbaþkanlýðý Kupasý'nda çok güzel bir maç oynadýklarýný kaydederken, ''Kupayý kazanmaya inanmýþtýk. Bu kupa uzun yýllardýr kazanýlamamýþtý ve tarihe geçmek istiyorduk. Bunu da çok güzel bir maçtan sonra baþardýk. Sezona bizim için moralli bir baþlangýç oldu. Bu basketbolumuzu sürdürüp, iyi iþler yapmaya devam etmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonun oldukça çekiþmeli geçeceðine inandýðýný aktaran Ender, NBA'deki lokavt nedeniyle Türkiye'de bir çok NBA oyuncusunun forma giyecek olmasýndan duyduðu memnuniyeti dile getirirken, þunlarý söyledi:

''NBA patentli oyuncularýn geliþinden memnunuz. Yýldýz oyuncularýn ligimizde bulunmasý, hem ligin reklamý, hem de böyle oyunculara karþý oynayabilme fýrsatý açýsýndan çok güzel bir þey.
    Türkiye, bana göre Ýspanya ile birlikte çok önemli bir lig haline geldi. Kolay kazanýlabilecek çok maç yok ve buna göre oynamak gerekiyor. Fenerbahçe Ülker'in zaten oturmuþ bir kadrosu var ve üzerine takviyeler yaptý.
    Anadolu Efes çok önemli transferler yaptý bu sene. Beþiktaþ Milangaz, Banvit, Türk Telekom'un yine ciddi transferleri var. Çok çekiþmeli bir lig olacak ve herkes þampiyonluða oynamak isteyecektir.''

''THY Avrupa Ligi'nde ilk senemiz zor geçecektir''

Ender Arslan, bu sezon tarihinde ilk kez THY Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakký kazanan Galatasaray'ý zorlu maçlarýn beklediðini ancak kendilerinin de önemli bir seyirci gücüne sahip olduklarýný anlattý.

THY Avrupa Ligi eleme maçlarýný henüz tam hazýr olmadan oynadýklarýný ancak istediklerini almayý baþardýklarýný vurgulayan baþarýlý oyuncu, ''Takým olarak eleme maçlarýnda çok iyi kenetlendik. Hak ederek, bileðimizin hakkýyla THY Avrupa Ligi'ne kaldýk. Açýkçasý bu organizasyon, bu kulüp, THY Avrupa Ligi'ne kalmayý fazlasýyla hak ediyordu.
    Biz çok mutluyuz. Ýlk senemiz zor geçecek. Ancak önemli bir iç saha avantajýmýz var. Önemli bir seyirci gücümüz var. Bu çok önemli. Her maça elimizden geleni yapmaya çýkýyoruz. Basketbol felsefimizi, sistemimizi sahaya yansýtmaya çalýþýyoruz. THY Avrupa Ligi'nde de buna devam edeceðiz ve umuyorum iyi sonuçlar elde edeceðiz'' diye konuþtu.

Türkiye'de uzun yýllar Anadolu Efes formasý giyen Ender Arslan, transferde Galatasaray'ý tercih etmesinin nedenlerini aktardý.

Sarý-kýrmýzýlý takýmýn teknik adamý Oktay Mahmuti, kulübün basketbolda büyüyen hedefleri ve taraftar faktörünün kendisi için tercihinde etkili olduðunun altýný çizen Ender, þöyle devam etti:

''Oktay Mahmuti'nin burada olmasý benim için kesinlikle önemli bir tercih nedenidir. Bana Anadolu Efes'te ciddi süreler veren ilk antrenör Oktay Mahmuti'ydi. Onun burada olmasý demek, bu takýmýn ne kadar iddialý olduðunu gösteriyor. Galatasaray bir THY Avrupa Ligi kulübünden farksýz. Hocamýzýn sistemini iyi biliyorum ve o da beni iyi tanýyor.
    Galatasaray'ýn büyüyen hedefleri de burayý tercih etmemde etkili oldu. Özellikle taraftar gücü önemli. Ben Anadolu Efes'te oynadým ve çok fazla taraftarýmýz yoktu açýkçasý. Böyle bir þeyin özlemini de çekiyordum. Taraftar faktörü tercihimi etkiledi.''

Yakýn zamanda baba olan Ender Arslan, bebeðinin kendisine uðurlu geldiðine inandýðýný anlatýrken, ''Bebeðim uðurlu geldi. Umarým ben Galatasaray'a, Galatasaray da bana yine uðurlu gelir. Ýnþallah iyi iþler yapmaya devam ederiz'' diyerek sözlerini tamamladý.

Rotahaber
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hadi bakalým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri