Güler Sabancý, Orta Vadeli Programý, dünyada geliþmiþ ülkelerin yarýný bile göremedikleri bir dönemde, iþ dünyasý olarak geleceði görme açýsýndan olumlu deðerlendirdiðini bildirdi.
Sabancý Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Güler Sabancý, Orta Vadeli Programý, dünyada geliþmiþ ülkelerin yarýný bile göremedikleri bir dönemde, iþ dünyasý olarak geleceði görme açýsýndan olumlu deðerlendirdiðini bildirdi.
Sabancý, Orta Vadeli Programa iliþkin yaptýðý yazýlý açýklamada, þu deðerlendirmede bulundu:
''Baþbakan Yardýmcýsý sayýn Ali Babacan'ýn açýkladýðý Orta Vadeli Programý, dünyada geliþmiþ ülkelerin yarýný bile göremedikleri bir dönemde, iþ dünyasý olarak geleceði görmemiz açýsýndan olumlu deðerlendiriyorum. Türkiye'nin büyümesi, ihracatýn artmasý ve cari açýðýn düþürülmesini öngören Orta Vadeli Programýn ana hatlarýný ekonomimizin geliþmesi ve kalkýnmasý bakýmýndan faydalý buluyorum. Ekonomimizin kalkýnmasýna katký saðlayacak bu programýn gerçekleþmesi için hep beraber el ele vererek çalýþmalýyýz. Birlik ve beraberlik içinde oluþturulacak yeni bir anayasa, saðlýklý vergi ve hukuk reformu ile Orta Vadeli Programda öngörülenden daha düþük bir cari açýðýn gerçekleþeceðine inanýyorum.''
AA

Teþekkur:
Beðeni:

Güler Sabancý, Orta Vadeli Programý, dünyada geliþmiþ ülkelerin yarýný bile göremedikleri bir dönemde, iþ dünyasý olarak geleceði görme açýsýndan olumlu deðerlendirdiðini bildirdi.
Alýntý

Yer imleri