Polat, Gerets'e þapka çýkardý
Galatasaray Baþkaný Canaydýn, ikinci maçý kazanýp yollarýna devam etmek istediklerini belirtirken Baþkan Yardýmcýsý Polat, maçýn taktiðini ve F.Bahçe'nin maçýný deðerlendirdi.
Galatasaray Kulübü Baþkaný Özhan Canaydýn, karþýlaþmanýn çok güzel geçtiðini belirterek, ikinci maçý kazanýp yollarýna devam etmek istediklerini söyledi. Karþýlaþma sonrasý basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Özhan Canaydýn, maçýn istedikleri gibi gittiðini ifade ederek, ''Attýðýmýz 5 gol çok güzeldi. Ancak 1 dakika içinde yediðimiz 2 gol bizi üzdü. Sahada gençler vardý. Gençlerin oyunu bizi çok memnun etti. Hakan'ýn performansý da çok iyiydi. Kendisine teþekkür ediyorum'' diye konuþtu. Canaydýn, transfer çalýþmalarýnýn da sürdüðünü vurgulayarak, bu konuda gerekenleri yapacaklarýný söyledi.
-POLAT: ''BU SKOR TUR ÝÇÝN YETER''-
Sarý-kýrmýzýlý kulübün baþkan yardýmcýsý Adnan Polat ise elde ettikleri skorun kendilerine turu getireceðine inandýðýný dile getirdi. Polat, attýklarý 5 golün iyi olduðunu ifade ederek, ''Ama yediðimiz 2 gol var. Bana göre 3 fark bu turu geçmemiz için yeterli. Biz Çek Cumhuriyeti'ne galibiyet için gideceðiz. Orada rakibimizi yeneceðimize inanýyorum'' dedi.
-''GERETS'Ý KUTLUYORUM''-
Oyuncularý performanslarýndan dolayý kutlayan Polat, ''90 dakikanýn 85 dakikasýný çok iyi oynadýlar. Özellikle Gerets'i, cesaretinden dolayý kutluyorum. Gençlere þans vererek yerinde bir karar aldýðýný herkese gösterdi'' diye konuþtu. Polat, ''Hasan Þaþ ve Necati'nin yerine genç oyuncular görev aldý. Bu konuda ne düþünüyorsunuz?'' sorusunu da ''Bizde bu konuda teknik heyet karar verir. Biz iþlerine müdahale etmeyiz. Bunu daha önce de söyledik. Bu, teknik adamýmýzýn takdiri ve bugün de bunu cesaretiyle gösterdi.
Böyle bir maçta Arda ve Sabri gibi gençleri sahaya sürmesi onlarýn bana göre maçýn en iyilerinden olmalarý, hocanýn ne kadar doðru düþündüðünü gösteriyor. Ayrýca Hakan'ý kutlamak istiyorum. Tam kaptan ve golcü davranaka bütün takýmý arkasýndan sürüklemeyi baþardý'' diyerek yanýtladý.
Takýmdaki genç futbolcularýn fýrsat buldukça daha iyi olacaklarýna inandýðýný kaydeden Polat, ''Arda bugün bunu gösterdi. Çok mükemmel oynadý. Ayrýca diðer arkadaþlarýna yol açan adam da oldu. Unutmayalým ki arkada Ferhat, Mehmet, Aydýn ve Oðuz gibi gençler de geliyor. Fýrsat buldukça hoca onlara da þans verecek ve onlar da bu takýmý sýrtlamaya devam edecekler'' dedi. Okan'ýn da maçta tüm yüreðini ortaya koyduðunu dile getiren Polat, bu oyuncunun daha iyi olacaðýna inandýðýný vurguladý.
-''FENERBAHÇE'NÝN, TURU GEÇECEÐÝNE ÝNANIYORUM''-
Polat, 3. ön eleme turu ilk maçýnda Ukrayna'nýn Dinamo Kiev takýmýna deplasmanda 3-1 yenilen Fenerbahçe'nin turu geçeceðine inandýðýný söyledi. Polat, þöyle konuþtu: ''Gönül isterdi ki Fenerbahçe oradan beraberlik veya galibiyetle gelsin. Ama Dinamo Kiev de kötü bir takým deðil. Köklü bir geçmiþe sahip, güçlü bir takým. Fenerbahçe orada gol bularak avantaj saðladý. Burada 2-0 kazanacak güçte bir takým. Bunu baþaracaðýný düþünüyorum.''
-FUTBOLCULARIN GÖRÜÞÜ-
Bu sezon yeniden Galatasaray'a dönen Okan, uzun bir aradan sonra taraftarlarýnýn önüne çýkmanýn kendisini çok heyecanlandýrdýðýný belirterek, ''Farklý bir þekilde kazandýðýmýz maçta oynamak benim için önemliydi. Bundan dolayý mutluyum'' diye konuþurken, maçýn yýldýzlarýndan genç oyuncu Arda, galibiyetten ve avantajlý skordan dolayý çok mutlu olduðunu ifade ederek, ''Ýnþallah ikinci maç daha iyi olacak. Bu turu geçip lige katýlacaðýz. Galatasaray altyapýsýnda da yetenekli oyuncular var.
Bu oyunculara güvenildiði sürece altyapýdaki çoðu oyuncu oynar. Tecrübe kazandýkça takýmda görev alabilirler'' dedi. Galatasaraylý oyunculardan Ayhan ise transfere ihtiyaç olabileceðini vurgulayarak, ''Ama biz de elimizden geleni yapýyoruz. Okan ve ben bugün iyi oynadýk. Görev verildikten sonra elimizden geleni yaparýz'' diye konuþtu.
AA

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri