REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Ntv durduk yere gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ntv durduk yere gitti

Arkadaşlar merhaba,

cihazımın abonelik süresi dolalı 6 ay oluyor. bu süre içerisinde constant.cw dosyasına atmış olduğum ntv biss ***ler yardımı ile maçları izliyorum ama bugün sebepsiz yere maçı izleyemiyorum dha feed kanalı ile geçiş yapıyordum ona rağmen olmuyor bunun nedeni sizce ne olabilir.

Teşekkürler,

Arda...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı sorun bende de var...
    Acil cevap..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DREAMcea Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynı sorun bende de var...
    Acil cevap..

kardeş paslaşalım birşey olursa...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok takimeros

Kullanıcı Bilgi Menüsü

''Hotbird var mı? Varsa orda AL AOULA kanalı var onu tetikleyici olarak kullanın şimdilik.

kanal açık ancak cccam emu ile yıkarıda yazdığımız gibi tetikleyici kullanmak gerektiğinden ve uygun tetikleyicinin şu anda türksatta olmamasından dolayı hotbirddeki Al aoula,eurobirddeki italy service gibi kanallar üzerinden yapılabiliyor.

Eğer çok uğraştırmaz,biraz bilginiz varsa forumdaki Emulatörler bölümünden cihazınıza uygun olarak ekstra bir emulatör kurup ki MGcamd 1.36 veya 1.37 bence uygun onunla tetikleyici filan kullanmaya gerek olmadan izleyebilirsiniz. ''

ALINTIDIR...
    Bende işe yaradı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DREAMcea arkadaş doğru söylüyor ama biss *** dosyası yükledim ben de ondan sonra açtı.o dosyayı yüklemeden açmadı bende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok entresan ya maçlar ziyan oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlatılan kanal üzerinde malesef sonuca ulaşamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu dosya elzem midir ? ben cihazı aldığım günden beri hiç yüklemedim, sıfır imaj attım sadece serverımı kuruyorum ve ntv ntv spor hiç sıkıntı yaşamdans seyrediyorum ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri