REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox diseqc seçiyor dediler - Next Diseqc var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox diseqc seçiyor dediler - Next Diseqc var.

Arkadaşlar günlerdir Eutelsat ve Hotbird açamıyorum. Sebebi sanırım Diseqc'den kaynaklanıyor. En son o kaldı.
    Çünkü başka arkadaşta çalışan makina bende çalışmıyor.
    Diseqc Next marka. LNB ayarlarım da 1.1 olarak ayarlı ama bir tek Eutelsat ve Hotbird çekmiyor. Başka uydu alıcımda çekiyor. Ne yapabilirim illa Diseqc mi değiştireyim başka bir ayar varmıdır?
    Teşekkür ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet disegc seciyor ama standrt dışı seceneği ilede bir deneyin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam standart dışı ve diseqc 1.1 olarak seçtim ama maalesef olmadı. Sadece Türksat çekiyor diğer iki uydu çekmiyor. Madem diseqc seçiyorsa Türksat nasıl çekiyor onu anlamadım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım dreambox bilmem ama diğer uydu alıcılarında diseq-c ayarı yapılmadanda turksat gosteriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu siteyi yapandan allah razı olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım başka marka bir dısegc le dene sonra bakalım. Bazen Dream 500 lerde sadece bir port algılar buda LNB 1 dir onun için sadece turksat gösteriyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en dandik diseqc kullan arkadaşım.bende de aynı sorun vardı.dediğim gibi çözdüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yine olmadı yine olmadı.
    RM08 aldım taktım. Turksat geliyor yayın Hot ve Eutel gelmiyor. SNR 60 larda kalıyor.
    Atlanat diseqc aldım. Aynı o da işe yaramadı. Demek sorunum Diseqc'de değilmiş. Acaba nedir? Kafayı yiyeceğim artık. Ctesi aldım cihazı hala daha turksattan başka birşey izleyemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben goldmastır Diseqc kullanıyorum bi problem yok bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ayarları değiştir bakalım nasıl olacak mesala türksatın yerine hotbırt uydusunu dene bakalım onu gösterecekmi yoksa yine türksatımı gösterecek kolay gelsin.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri