Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: garibanýn sýgarasýna zam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart garibanýn sýgarasýna zam

garibanýn bir sýgarasý var onuda öyle zamlýyor zengin sýgara içiyomu hayýr hap gariban efkarlanýyor yak bi sýgara diyor çok zam gelmiþ iki lira

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sigara kanser edermiþ öldürürmüþ výz geliyor millete...bu hükümet zorla sigarayý býraktýracak..
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþim sigarayý içmezsin, olur biter. Alkolü daha az tüketirsin olur biter. Kalkýp da Porsche kullanacaðýna Fiat'a bin dimi ama þimdi bunlarý Baþbakan söylüyo siz en iyisi porshelerinizi kullanmayýn arkadaþlar bu nasihattan sonra ben satmaya karar verdim Allah razý olsun güzel akýl verdi sayýn Baþbakanýmýz..!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlarda hiç vicdan allah korkusu ve insaf denen biþi kalmamýþl bir sigaramýz vardý onla avunuyoduk hýrsýzlýðý kacakcýlýðý artýrmak ve pkk li piçlere gelir saðlamakl amacý ile sigaraya yapýlan zam sadecece hýrsýzlara kaçakcýlara yaramýþtýr bu böle bilinmeli tiryakilere gelince eþþek boku sarar içeriz artýk bu zammý yapan kiþileri ayýplýyor ve kýnýyorum yazýklar olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah paketi 25 liradan satýlýr...
    Hükümetin en iyi yaptýðý iþ bu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sigara ***if veren dir ***if kimde bulunur sigarayý býrakýrsan ölümmü var insana 3 sey lazým ekmek su hava gerisi bu sigarayý býrakamam demek bahane kendi kendini kandýrýyorsun ben 45 sene içtim sigara paketini bi attým 10 senedir içmiyom ve rahatým parasal ve saðlýktan yana
    lütfen sigaraya karþý olalým torunlarýmýzý görelim .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanýmýz inadýna içiyor hem sigarayý hemde alkolü, hükümet bunlara ha bire zam yapsýn her 1 alkol þiþesi ve 1 sigara paketi 100 lira olsun, vatanýmýn insaný inadýna içer, ve hükümetimiz bunun farkýnda. biz içeriz fiat önemli deðil içeriz içmeye devam edecez inadýna yapýyorlar, ama olan zavallý cebe oluyor, halbuki alkola ve sigaraya verilen paraya yazýk oluyor, evde erzaðý olmayan insanlar býkmadan usanmadam ve evlereine aldýrýþ etmeden içmeye devam ediyorlar. nasýlsa artýk zam lafý yok güncelle var, helal olsun valla ne diyelim.sigara içene aðzýndan burnundan çýksýn diyelim alkol alanada umarým þiþede durduðu gibi içer diyorum saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda þöyle bir uygulama olsa ne iyi olurdu...Hani baþbakan diyorya "porþa binme" diye...tamam porþa binmeyelim...fiata vs.binelim...ama fiat vs. sahiplerinede benzin indirimli verilsin...hem ucuz araba almak için güzel bir teþvik olur. hemde gariban rahat rahat dolaþýr... yahu bende polo var, (allah herkese nasip etsin inþallah) adam gibi bir dolaþamadým... öyle memlekete giderken kýrk kere düþünüyorum... az para tutmuyor yakýtý... porþ alacakkadar zengin adamýn böyle bir derdi zaten olmaz herhalde. hem porþ a 200-300 bin lira verip birde gaz taktýracak deðilya? iþte böyle hayaller aleminde dolaþýp duruyoruz sütçü beygiri gibi afedersin...
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri