REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: digital

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digital

arkadaşlar benim hellasat gitti acan bir uydu varmı cihazım amdtrad 16100 plus yardımınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an sirius dışında yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an sirius dışında yok
    HALLEDERİZ hocam merhaba..bu sizinde zamanında yaşadığınız dm500s deki diseqc sorununu bende yaşıyorum..2 tane uydu var..türksat ve eutelsat..ilk açılış türksatta yapılıyor sonra eutele geçiyorum sorun yok ama eutelden tekrar türksata geçtiğimde servis bulunamadı deyip duruyor..bazen olurda gelirse geliyor 25-30 saniye sonra..bu arada diseqc sıralamamda türksat 1 de eutelsat da 2 de bağlı..her türlü ayarı denedim senin gibi ama çözemedim..senin açtıgın konuyu okudum sen şöyle yazmışsın en son.."sorun 470 lik kondensatör de imiş ve giderildi"...bu kondansatör neredeki kondansatör..cihazın içindemi..bana yardımcı olursan çok sevinirim..dua ederim senin için....inanki çıldırttı bu olay beni..yardımlarını bekliyorum..nasıl hallettiğini detaylandırırsan sevinirim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanarya_avcisi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HALLEDERİZ hocam merhaba..bu sizinde zamanında yaşadığınız dm500s deki diseqc sorununu bende yaşıyorum..2 tane uydu var..türksat ve eutelsat..ilk açılış türksatta yapılıyor sonra eutele geçiyorum sorun yok ama eutelden tekrar türksata geçtiğimde servis bulunamadı deyip duruyor..bazen olurda gelirse geliyor 25-30 saniye sonra..bu arada diseqc sıralamamda türksat 1 de eutelsat da 2 de bağlı..her türlü ayarı denedim senin gibi ama çözemedim..senin açtıgın konuyu okudum sen şöyle yazmışsın en son.."sorun 470 lik kondensatör de imiş ve giderildi"...bu kondansatör neredeki kondansatör..cihazın içindemi..bana yardımcı olursan çok sevinirim..dua ederim senin için....inanki çıldırttı bu olay beni..yardımlarını bekliyorum..nasıl hallettiğini detaylandırırsan sevinirim..
    tuner hemen önünde 470uf kondensatör var onu değiştirip bir dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu resimde göstermen mümkünmü hocam..hangisi oluyor o dediğin kondansatör..?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu resimden hangisi oldugunu gösterme yada söyleme şansın varsa çok sevinirim hocam..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri