REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tek Lnb Ile Sirius Ve Eutelsat W3

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek Lnb Ile Sirius Ve Eutelsat W3

Arkadaşlar tek lnb ile sirius ve eutelsat w3 uyduları aynı anda alınır mı?Başka forumlarda ince ayar ile bunun mümkün olabileceğini söylüyorlar.Hatta yapmışlar fotoğraflarını bile koymuşlar.Ama bana inandırıcı gelmedi.Aranızda deneyen var mı?Uğraşmaya değecek kadar sorunsuz izlenilir mi?Oluyorsa nasıl bir ayar yapmak lazım?TEŞEKKÜRLER.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben denedim tek çanakla bu 2 uyduyuda sorunsuz aldım
    üstat çanağı ortalaman lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı çanaktan multifed ile astra da geliyor.Çanağı ortalarsam astra bozulacak çanak sabitken lnb yi oynasak olmaz mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı master71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben denedim tek çanakla bu 2 uyduyuda sorunsuz aldım
    üstat çanağı ortalaman lazım
    bir de tek çanaktan ikisini sorunsuz aldım demişsin sorum tek lnb den ikisini alır mı şeklindeydi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektrikcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir de tek çanaktan ikisini sorunsuz aldım demişsin sorum tek lnb den ikisini alır mı şeklindeydi.
    FREkans çakışması olmuyormu hotle sruste aynı frekanslarda sorun yasanmazmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı elektrikcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı çanaktan multifed ile astra da geliyor.Çanağı ortalarsam astra bozulacak çanak sabitken lnb yi oynasak olmaz mı?
    ben normal sabit çanakta denedim 1 yıl önce balkon türksatı görmüyordu
    sadece eutelsat w3 den başlayıp tüm batıyı görüyürdu
    balkona televizyonu çıkardım önce eutelsatw3 ayarlıydı
    1 milim çanagı sağa ve az bişi aşağıya çevirdim sirus geldi ayarlarken her 2 uydunun en düşük sinyallerine bakaraktan ayarladım sirustan en yüksek sinyal bu frekenstan 11766 H 27500 en yüksek sinyal veren paket

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek elenbi yetiyor üstad 2 uyduyu ortalyınca
    ben sorunsuz aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar tek çanakla astrayı nasılseyredeceğim. Hodbird ve sirüs ayarlı,ama astrayı bulamadım, nasıl yapacağım.astra hodbird lnb.sine göre doğuda mı batıda mı? aralarında kaç cm. var. bu işi nasıl yapacağım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    120 cm.ofset anten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    FREkans çakışması olmuyormu hotle sruste aynı frekanslarda sorun yasanmazmı

yok hayır dosyum diesqec ayarlarından iki çanak gibi ayarlarsan sorun olmuyor ben öyle izliyorum
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mhaluksen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar tek çanakla astrayı nasılseyredeceğim. Hodbird ve sirüs ayarlı,ama astrayı bulamadım, nasıl yapacağım.astra hodbird lnb.sine göre doğuda mı batıda mı? aralarında kaç cm. var. bu işi nasıl yapacağım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    120 cm.ofset anten
    arkadaşım astra hotbırt ın az sağında ve aşasında olur.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri