REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Çin ekonomisi 3. çeyrekte 9.1 yaptı

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Çin ekonomisi 3. çeyrekte 9.1 yaptı

    Çin ekononomisi, yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9,1 oranında büyüdü


    Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun verilerine göre, ülkenin gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYH) üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 9,1 oranında büyüyerek, 2009'dan bu yana görülen en düşük büyümeyi kaydetti.
    Geçen yılın tamamında yüzde 10,4 oranında büyüyen Çin ekonomisi, yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda yüzde 9,7, ikinci çeyreğinde ise yüzde 9,5 oranında büyüme kaydetmişti.
    Çin Ulusal İstatistik Bürosu Sözcüsü Sheng Laiyun yaptığı açıklamada, üçüncü çeyrek büyüme oranının piyasaların beklentilerinin altında gerçekleştiğine dikkat çekerek, hükümetin ekonomi politikalarını değiştirme planının olmadığını vurguladı.
    Sheng ayrıca, Çin'in ekonomik yeniden yapılanma ile enflasyonu kontrol etme arasında dengeyi sağlamaya yönelik makro ekonomik politikalarını sürdüreceğinin de altını çizdi.



    Rotahaber
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    ben böyle bir ülke görmedim sırf çin firmaları avrupa pazarına girsin dıye ÇİN kendi firmalarına devlet tarafından finans kaynağı sağlıyor. Fabrikalarda çalışan işçiler resmen dikta rejimi ile çalışıyor ama bir o kadar da kalifiye elemanlara önem veriyorlar yetişdirdikleri tekniker ve muhendisler gerçekten işlerini biliyorlar. Özellikle Huaweı ve ZTE firması Türkiyede telekomınıkasyon alanında Alcatel Ericsoon Netaş gibi firmaları saf dışı bıraktı.

    LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7


    Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •