Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Çin ekonomisi 3. çeyrekte 9.1 yaptý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Çin ekonomisi 3. çeyrekte 9.1 yaptý

Çin ekononomisi, yýlýn üçüncü çeyreðinde bir önceki yýlýn ayný dönemine göre yüzde 9,1 oranýnda büyüdü

Çin Ulusal Ýstatistik Bürosu'nun verilerine göre, ülkenin gayrisafi yurtiçi hasýlasý (GSYH) üçüncü çeyrekte yýllýk bazda yüzde 9,1 oranýnda büyüyerek, 2009'dan bu yana görülen en düþük büyümeyi kaydetti.
    Geçen yýlýn tamamýnda yüzde 10,4 oranýnda büyüyen Çin ekonomisi, yýlýn ilk çeyreðinde yýllýk bazda yüzde 9,7, ikinci çeyreðinde ise yüzde 9,5 oranýnda büyüme kaydetmiþti.
    Çin Ulusal Ýstatistik Bürosu Sözcüsü Sheng Laiyun yaptýðý açýklamada, üçüncü çeyrek büyüme oranýnýn piyasalarýn beklentilerinin altýnda gerçekleþtiðine dikkat çekerek, hükümetin ekonomi politikalarýný deðiþtirme planýnýn olmadýðýný vurguladý.
    Sheng ayrýca, Çin'in ekonomik yeniden yapýlanma ile enflasyonu kontrol etme arasýnda dengeyi saðlamaya yönelik makro ekonomik politikalarýný sürdüreceðinin de altýný çizdi.

Rotahaber
    Bana Ümit Baðlama Ben Topraða Sözlüyüm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben böyle bir ülke görmedim sýrf çin firmalarý avrupa pazarýna girsin dýye ÇÝN kendi firmalarýna devlet tarafýndan finans kaynaðý saðlýyor. Fabrikalarda çalýþan iþçiler resmen dikta rejimi ile çalýþýyor ama bir o kadar da kalifiye elemanlara önem veriyorlar yetiþdirdikleri tekniker ve muhendisler gerçekten iþlerini biliyorlar. Özellikle Huaweý ve ZTE firmasý Türkiyede telekomýnýkasyon alanýnda Alcatel Ericsoon Netaþ gibi firmalarý saf dýþý býraktý.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri