REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 26 Tane Şehidimiz 22 Tane Yaralımız Var!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 26 Tane Şehidimiz 22 Tane Yaralımız Var!!!

sabah sabah tv açtım 24 tane şehit 16 yaralı var diyor!!!
    ALLAH belalarını versin bu hayvanların insanların demiyorum hayvanların!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vermiyor vermiyor be hocam demekki pazarlıklar daha bitmemiş pkk panik halin de değilmiş ne yazık fakir fukara burdada cekiyor ALLAH rahmet eylesin bukadar basit yazıklar olsun adamlar bir askeri kurtarmak için neler yapıyor biz nicelerini kaybediyoruz yazıklar olsun ŞEHİDime kelle diyenler onlara gösterdikleri değeri sözleriyle vermişlerdir yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gitsinler şimdi 24 tane gencecik çocuğun anasına babasına anlatsınlar kürt açılımını
    allah topunun belasını versin ulan meclise soktunuz pkk yı meclise sattınız memleketi sattınız amerika sıçmayın desin kabız gezer yinede yapmassınız yıllardır şu dağdaki şerefsizleri bitiremediniz bitirtmediler onun bunun lafı ile hareket ettiniz alın işte sonuç kına yakın bir taraflarınıza şimdi 24 tane genç daha gitti ama sizin için sorun yok nasıl olsa ölenlerin yerine yenileri geliyor
    Konu veyselbakan tarafından (19-10-2011 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: forum kurallarına uygun olarak düzeltilmiştir!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adi köpekler meydanlarda mecliste her yerde artık gözlerinin içine girmişler laf yarışı yapıyıorlar hala ipe asıp sallandıracaklarına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahmet altanın dün güzel bir yazsısı vrdı diyorki bu saldırılar karşılığında artık kürtlerde pkk dan nefret ediyor yaptıklarını kabullenmiyorlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu anlamıyorum ben bişey...93 te şırnakta ikizce taburunda askerlik yaptım... diyarbakırdan göreve gittik...bize gelenler başkalarımıydı?
    o zamanda saldırı oluyordu...ilk ateşte nöbetçiyi vurdu vurdu, vuramadı tabana kuvvet. şimdi nasıl oluyorda saatlerce sürebiliyor çatışmalar? topla, tankla mı geliyor bunlar? ayrıca birliklerde nöbetçimi yok nedir? gazetenin yazdıkları gibi ise benim aklım almıyor bu işi? ya bize başkaları geliyor du 93 te. yada şimdi başka şeyler var...yazık, 24 şehit. bir timlik asker. aklım almıyor yemin ederim.
    allah şehitlerimize rahmet etsin..ailelerine sabırlar versin.. artık onlar için ölene dek sönmeyecek bir ateş yanmaya başladı içlerinde...hiç bişey avutmayacaktır o aileleri. hele bayramları mezarlarına gittiklerinde iyice alevlenecektir. 2 sene evvel flaşta bir bayram programında görmüştüm. çocuk 93 te şehit düşmüş. annesi mezarının taşlarını su ile yıkıyor ve bir yandanda ağlıyordu...aradan kaç yıl geçmiş ama göz yaşı dinmiyor...böyle bir acı işte...

bu acıyı yaşatan şeref, haysiyet ve onur eksiği hainlerin can çekişerek gebermelirini yüce allahtan dilerim. allah kalplerine bir korku versin... askerimize nusret sabır ve kuvvet versin. pkk lı köpeklerin peşlerine at sineği gibi düşmelerini ve yetişmelerini nasip etsin. teslim almasınlar inşallah. cehennemde yansın tüm hainler...

not:bazı arkadaşlarada artık teessüf etmek istiyorum...sanki böyle bir haber beklermişçesine hemen "vay efendim kelle demiş, vay efendim açılımmış" gibi hükümete ver yansın edip duruyorlar... arkadaşım hükümet askere operasyon yapmamı dedi? askere silah bırakmı dedi? artık kabak tadı verdi bu muhalefet... milletin yarısı sizin gibi düşünmüyor...bunu neden göz ardı ediyorsunuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu anlamıyorum ben bişey...93 te şırnakta ikizce taburunda askerlik yaptım... diyarbakırdan göreve gittik...bize gelenler başkalarımıydı?
    o zamanda saldırı oluyordu...ilk ateşte nöbetçiyi vurdu vurdu, vuramadı tabana kuvvet. şimdi nasıl oluyorda saatlerce sürebiliyor çatışmalar? topla, tankla mı geliyor bunlar? ayrıca birliklerde nöbetçimi yok nedir? gazetenin yazdıkları gibi ise benim aklım almıyor bu işi? ya bize başkaları geliyor du 93 te. yada şimdi başka şeyler var...yazık, 24 şehit. bir timlik asker. aklım almıyor yemin ederim.
    allah şehitlerimize rahmet etsin..ailelerine sabırlar versin.. artık onlar için ölene dek sönmeyecek bir ateş yanmaya başladı içlerinle...hiç bişey avutmayacaktır o aileleri. hele bayramları mezarlarına gittiklerinde iyice alevlenecektir. 2 sene evvel flaşta bir bayram programında görmüştüm. çocuk 93 te şehit düşmüş. annesi mezarının taşlarını su ile yıkıyor ve bir yandanda ağlıyordu...aradan kaç yıl geçmiş ama göz yaşı dinmiyor...böyle bir acı işte...

bu acıyı yaşatan şeref, haysiyet ve onur eksiği hainlerin can çekişerek gebermelirini yüce allahtan dilerim. allah kalplerine bir korku versin... askerimize nusret sabır ve kuvvet versin. pkk lı köpeklerin peşlerine at sineği gibi düşmelerini ve yetişmelerini nasip etsin. teslim almasınlar inşallah. cehennemde yansın tüm hainler...

not:bazı arkadaşlarada artık teessüf etmek istiyorum...sanki böyle bir haber beklermişçesine hemen "vay efendim kelle demiş, vay efendim açılımmış" gibi hükümete ver yansın edip duruyorlar... arkadaşım hükümet askere operasyon yapmamı dedi? askere silah bırakmı dedi? artık kabak tadı verdi bu muhalefet... milletin yarısı sizin gibi düşünmüyor...bunu neden göz ardı ediyorsunuz...
    milletin yarısıda sizin gibi düşünmüyor bununda farkındasınız bu ŞEHİDler başka partiler iktidarken olsalardı sayın gülün ve tayibbeyin neler diyeceklerini duyar gibiyim ama şu zoruma gitti osman kardeş mahallemde 5 ŞEHİD vermiş insan olarak icimiz acıyor biz bunu kullanaçak kadar düşmedik bilesin ama sen savunduğun adam dememiş de gizli kapılar altında neler konuşulmuş biliyorsan onları yaz kabak güzelse afiyet olsun bu saatten sonra savaşaçak askerde bulamıyacak hepsi hapisde bak polise ateş eden hizbullahçılar dışarıda oyüzden az kaldı bakalımdaha nekadar kan akaçak ama şunu kabul et analar alamasın diye calıştıklarını söyleyenler filistini somaliyi kurdaracaklarına vergi içinde sömürdüklerini kurtarsınlar derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    milletin yarısıda sizin gibi düşünmüyor bununda farkındasınız bu şehidler başka partiler iktidarken olsalardı sayın gülün ve tayibbeyin neler diyeceklerini duyar gibiyim ama şu zoruma gitti osman kardeş mahallemde 5 şehid vermiş insan olarak icimiz acıyor biz bunu kullanaçak kadar düşmedik bilesin ama sen savunduğun adam dememiş de gizli kapılar altında neler konuşulmuş biliyorsan onları yaz kabak güzelse afiyet olsun bu saatten sonra savaşaçak askerde bulamıyacak hepsi hapisde bak polise ateş eden hizbullahçılar dışarıda oyüzden az kaldı bakalımdaha nekadar kan akaçak ama şunu kabul et analar alamasın diye calıştıklarını söyleyenler filistini somaliyi kurdaracaklarına vergi içinde sömürdüklerini kurtarsınlar derim
    [sıze=1]bu şerefsizleri nasıl durdurulur diyeceğimize hala birbirimizle laf kavgası yapıyoruz[/sıze]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    [sıze=1]bu şerefsizleri nasıl durdurulur diyeceğimize hala birbirimizle laf kavgası yapıyoruz[/sıze]
    hocam derdim laf ebeliği değil ama ne yapaçağız derken haklısın para adamlarda birlik adamlarda iş bitirme birlik hep terör örgütü ve yandaşlarında bizede ya taraf ol yada bertaraf ol deniyor ben izmir bornovada yaşıyorum akşam BAYRAğımı ve coçuklarımı alıp NE MUTLU TÜRKüm diye haykıracağım ama çözüm için birlikte paylaşacağımız ne varsa buradayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.......
    Konu CABBARİ tarafından (19-10-2011 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: usluba ve yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen........

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri