milletin yarısıda sizin gibi düşünmüyor bununda farkındasınız bu şehidler başka partiler iktidarken olsalardı sayın gülün ve tayibbeyin neler diyeceklerini duyar gibiyim ama şu zoruma gitti osman kardeş mahallemde 5 şehid vermiş insan olarak icimiz acıyor biz bunu kullanaçak kadar düşmedik bilesin ama sen savunduğun adam dememiş de gizli kapılar altında neler konuşulmuş biliyorsan onları yaz kabak güzelse afiyet olsun bu saatten sonra savaşaçak askerde bulamıyacak hepsi hapisde bak polise ateş eden hizbullahçılar dışarıda oyüzden az kaldı bakalımdaha nekadar kan akaçak ama şunu kabul et analar alamasın diye calıştıklarını söyleyenler filistini somaliyi kurdaracaklarına vergi içinde sömürdüklerini kurtarsınlar derim
kardeş k bakma yazdıklarını kopyaladım tek kelime ile alkışlıyorum bu terörün azmasına tek neden acılımdır acılımın içinde boğulasılar
artık bu haberlere yorum yapmak ve yazmak istemiyorum.ama duramıyorum.şehitlerimize rahmet bize ve ailelerinede sabırdan başka bir şey dileyemem.başbakanımızın konuşmasını dinleyince nasıl bir geleceğin bizleri beklediğini anladım.vah evlatlarımız vahhh.gencecik yaşınızda filizlenmiş günlerinizde kanınızın delişmenliğiyle bir bahar yaşamak isterken soğuk mermilerin kararttığı aydınlığınız kara toprağa verildi.biz evladın ne olduğunu biliriz atamızıda atimizide.ne kellecilik yaparız nede adet sayarız.biz evlatlarımızı bu vatan toprağı için büyütüyoruz bu toprağın üstüde altıda helal sizlere.evlatlarımızın gidecek ne amerikası var nede başka yeri.rabbimin emriyle bu toprak var.köpek köpektir ama bu köpeği havlatan kimdir.bununda hesabı elbet sorulacaktır.rabbim milletime bu acıları bir daha yaşatmasın.içim yanıyor.yüreğim kanıyor.gözüm yaşarıyor.
mevcut hükümetin eseridir eseriyle övünsünler...
hocam derdim laf ebeliği değil ama ne yapaçağız derken haklısın para adamlarda birlik adamlarda iş bitirme birlik hep terör örgütü ve yandaşlarında bizede ya taraf ol yada bertaraf ol deniyor ben izmir bornovada yaşıyorum akşam BAYRAğımı ve coçuklarımı alıp NE MUTLU TÜRKüm diye haykıracağım ama çözüm için birlikte paylaşacağımız ne varsa buradayım
türk milletinin başı sağolsun 26 genç kardeşimizi kaybettik kardeşlerime ALLAH tan rahmet ailelerine sabır diliyorum artık bunun bir son bulması lazım bu görüldüğü gibi açılımla maçılımla olacak bir şey değil sözün bittiği yer deniliyor herseferinde ama hiç birşeyin bittiği yok her gün şehit haberleri veriliyor sözün bittiği yer söylemini ben anlamış değilim kara harekatı olmadan hiç bir şey bitmez ne sizin sözünüz nede şehit haberleri gidip bu vatan hayini köpekleri yok etmediğimiz sürece hiçbir şey bitmez
Idam cezasının artık gelmesi gerek, bence türkiyede kanun yok, nizam yok, yaptırım gücü yok. Artık türk halkı haykırması gerek. Yeter artık yaaaaaaa !.
şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin bunu yapanların ALLAH belasını versin
Şehitlerimize ALLAH'tan rahmet dilerim...![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri