Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 21 pkk’lı öldürüldü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 21 pkk’lı öldürüldü

21 PKK’LI ÖLDÜRÜLDÜ

Çukurca'da İlçesi’ne gece saat 01.00 sıralarında başlayan saldırının ardından başlatılan operasyon ve sıcak takip devam ederken, sağlanan sıcak temaslarda ise 21 kadar PKK’lının öldürüldüğü bilgisi geldi.

Çukurca’nın 15 kilometre uzağında bulunan Işıklı bölgesi, Kekliktepe ile yine sınırın sıfır noktasında bulunan Kazan Vadisi ve Sabır Dağı bölgelerinde operasyonlar yoğunlaştırıldı. Kobra helikopterlerin havadan destek sağladığı operasyonlar, özel birlikler tarafından yürütüyor.

LOJİSTİK DESTEK İÇİN GİTMİŞLERDİ

Çukurca ilçe merkezindeki asker ve polis birimlerine eş zamanlı saldıran 200 kadar PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasındaki çatışma daha çok İlçe Jandarma Komutanlığı, Polis Lojmanları, Sivritepe ve Asayiştepe kesimlerinde yoğunlaştı. İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Kekliktepe’deki karakola ağır silahlarla saldıran kalabalık PKK’lı grubu ile çatışma sabaha kadar sürdü.

Çatışmalarda, Diyarbakır’ın Lice İlçesi’ndeki 2’nci Motorize Piyade Tugayı’ndan bölgeye lojistik amaçlı giden birlikten 17 askerle, üs bölgeleri Sivritepe’de 5 ve Asayiştepe’de 4 asker şehit düştü. PKK’lı teröristlerin saldırısı sırasında Çukurca İlçesi’nde sadece güvenlik birimlerine ait binalar değil, vatandaşlara ait bir çok ev de hasara uğradı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu ana kadar yüzlerce pkk lı öldürülmeliydi bu hükümet bu kadar avizmi ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu ana kadar yüzlerce pkk lı öldürülmeliydi bu hükümet bu kadar avizmi ya
    tabii ki yüzlercesi öldürülmeliydi ama bu işi hükümetin mi yapması gerekiyor yoksa askerin mi üstad.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümet izin verecek asker yapacak üstad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tabii ki yüzlercesi öldürülmeliydi ama bu işi hükümetin mi yapması gerekiyor yoksa askerin mi üstad.
    ozibo soruna adur cevap vermiş benden önce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

leşler uşmuş mu nerde bunların hepsi yalan gece birde başlayacak nerde hava destegi nerde halikopetrler nerde türk silahlı kuvvetleri nerde hükümet mecliste pkk köpekleri oldugu sürece daha cok şehit olur hükümette derki kanları yerde kalmayacak ama icraat yok
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hükümet izin vermediğinden oluyor bu olaylar hükümet zamanında izin verse hiç şehit olmazdı sorumlusu hükümettir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    söylediğinizin doğruluk payı var.belki ben yanlış biliyorum yanlış biliyorsam da kusura bakmayın ama ben sadece sınır ötesi operasyonlar için hükümetten izin gerekiyor diye biliyorum.olaylar sınırlarımız içinde oluyor bunlara askerin zamanında müdahale etmesi için hükümetten izin gerekmiyor diye biliyorum ben.yanlış biliyorsam düzeltin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bişeyler yazdım ama sildim, pkk ya terör örgütü demeyenlerle konuşmayız diyenlerin bülbül gibi gizli pazarlık yaptıkları bi ortamda ne söylesek boş bikaç gün içinde unuturuz. padişahımız israil e wanminüt der olay biter. sonrasını şakşakçılar tamamlar zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MİT istihbarat yapacağına,hükümetin emriyle,terörist başıyla pazarlık masasında..!
    bu kafayla daha çok şehit veririz..!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri