Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 21 pkk’lý öldürüldü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 21 pkk’lý öldürüldü

21 PKK’LI ÖLDÜRÜLDÜ

Çukurca'da Ýlçesi’ne gece saat 01.00 sýralarýnda baþlayan saldýrýnýn ardýndan baþlatýlan operasyon ve sýcak takip devam ederken, saðlanan sýcak temaslarda ise 21 kadar PKK’lýnýn öldürüldüðü bilgisi geldi.

Çukurca’nýn 15 kilometre uzaðýnda bulunan Iþýklý bölgesi, Kekliktepe ile yine sýnýrýn sýfýr noktasýnda bulunan Kazan Vadisi ve Sabýr Daðý bölgelerinde operasyonlar yoðunlaþtýrýldý. Kobra helikopterlerin havadan destek saðladýðý operasyonlar, özel birlikler tarafýndan yürütüyor.

LOJÝSTÝK DESTEK ÝÇÝN GÝTMÝÞLERDÝ

Çukurca ilçe merkezindeki asker ve polis birimlerine eþ zamanlý saldýran 200 kadar PKK’lý teröristlerle güvenlik güçleri arasýndaki çatýþma daha çok Ýlçe Jandarma Komutanlýðý, Polis Lojmanlarý, Sivritepe ve Asayiþtepe kesimlerinde yoðunlaþtý. Ýlçe merkezine 15 kilometre uzaklýktaki Kekliktepe’deki karakola aðýr silahlarla saldýran kalabalýk PKK’lý grubu ile çatýþma sabaha kadar sürdü.

Çatýþmalarda, Diyarbakýr’ýn Lice Ýlçesi’ndeki 2’nci Motorize Piyade Tugayý’ndan bölgeye lojistik amaçlý giden birlikten 17 askerle, üs bölgeleri Sivritepe’de 5 ve Asayiþtepe’de 4 asker þehit düþtü. PKK’lý teröristlerin saldýrýsý sýrasýnda Çukurca Ýlçesi’nde sadece güvenlik birimlerine ait binalar deðil, vatandaþlara ait bir çok ev de hasara uðradý.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu ana kadar yüzlerce pkk lý öldürülmeliydi bu hükümet bu kadar avizmi ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þu ana kadar yüzlerce pkk lý öldürülmeliydi bu hükümet bu kadar avizmi ya
    tabii ki yüzlercesi öldürülmeliydi ama bu iþi hükümetin mi yapmasý gerekiyor yoksa askerin mi üstad.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý adur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hükümet izin verecek asker yapacak üstad
    Alýntý ozibo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tabii ki yüzlercesi öldürülmeliydi ama bu iþi hükümetin mi yapmasý gerekiyor yoksa askerin mi üstad.
    ozibo soruna adur cevap vermiþ benden önce

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý adur Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    söylediðinizin doðruluk payý var.belki ben yanlýþ biliyorum yanlýþ biliyorsam da kusura bakmayýn ama ben sadece sýnýr ötesi operasyonlar için hükümetten izin gerekiyor diye biliyorum.olaylar sýnýrlarýmýz içinde oluyor bunlara askerin zamanýnda müdahale etmesi için hükümetten izin gerekmiyor diye biliyorum ben.yanlýþ biliyorsam düzeltin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

leþler uþmuþ mu nerde bunlarýn hepsi yalan gece birde baþlayacak nerde hava destegi nerde halikopetrler nerde türk silahlý kuvvetleri nerde hükümet mecliste pkk köpekleri oldugu sürece daha cok þehit olur hükümette derki kanlarý yerde kalmayacak ama icraat yok
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hükümet izin vermediðinden oluyor bu olaylar hükümet zamanýnda izin verse hiç þehit olmazdý sorumlusu hükümettir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biþeyler yazdým ama sildim, pkk ya terör örgütü demeyenlerle konuþmayýz diyenlerin bülbül gibi gizli pazarlýk yaptýklarý bi ortamda ne söylesek boþ bikaç gün içinde unuturuz. padiþahýmýz israil e wanminüt der olay biter. sonrasýný þakþakçýlar tamamlar zaten.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

MÝT istihbarat yapacaðýna,hükümetin emriyle,terörist baþýyla pazarlýk masasýnda..!
    bu kafayla daha çok þehit veririz..!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri