Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 5 kuruş

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 5 kuruş

iki tavuk markette geziyorlarmış.gıda reyonu önüne geldiklerinde tavuklardan birisi diğer tavuğa bak demiş şurda duran 15 kuruşluk yumurtalar var ya onları ben yumurtladım....diğer tavuk hiç istifini bozmadan üzerinde çift sarılı 20 kuruş yazan yumurtaları göstererek o da bir şey mi bu çift sarılı yumurtaları da ben yumurtladım demiş...diğer tavuk valla demiş ben kocama sordum 5 kuruş için kıçını yırtmaya değmez dedi demiş..............................

hayatla uğraşırken tadını çıkarın 5 kuruşluk nedenler veya sorunlar için sıkılmayın 5 kuruş için değmez..............................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Guzeldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı milpilot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iki tavuk markette geziyorlarmış.gıda reyonu önüne geldiklerinde tavuklardan birisi diğer tavuğa bak demiş şurda duran 15 kuruşluk yumurtalar var ya onları ben yumurtladım....diğer tavuk hiç istifini bozmadan üzerinde çift sarılı 20 kuruş yazan yumurtaları göstererek o da bir şey mi bu çift sarılı yumurtaları da ben yumurtladım demiş...diğer tavuk valla demiş ben kocama sordum 5 kuruş için kıçını yırtmaya değmez dedi demiş..............................

hayatla uğraşırken tadını çıkarın 5 kuruşluk nedenler veya sorunlar için sıkılmayın 5 kuruş için değmez..............................
    Haklısınız...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokyav taneye vurdunmu 5 kurus 5 kurus ii para )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri