Teşekkur: 0
şehidin mevzisi
Şehit Er EyüpÇolakoğlu
Cumhurbaşkanımızın mevzisi
haber doğrudur yanlıştır ama bu fotolar gercek.Vah garibim vah
Terör yüzünden kaç tane genç şehit oldu...![]()
bu haberin gerçekliği ne kadar doğru acaba
Bence doğrudur.
ben 8-9 saatlik bir çatışma diye biliyordum...33 saatmiş...aklım almıyor...meydan muharebesimidir bu? nasıl bu kadar sürer? yahu 90 lı yıllarda o bölgede askerlik yapan kimse yokmu içimizde? hiç böyle uzun süreli bir çatışma duydunuzmu? 33 saatte bırakın o bölgedeki diğer birliği izmirden bile takviye gider...bişeyler var bu işin içinde...
yalandir bu. Neden saklansin ki böyle seyler. Kravatli biri cikmis, gereksiz bir aciklama yapmis. Bizim 550 milletvekilimizden ses seda yok daha. Bunlar benim temsilcilerim degil miydi? Ben böyle temsil edilmek istemiyorum.
şehitlerimizin hepside bir birinden garibanmış..birisi elektriği ve suyu olmayan bir kulübede yaşıyormuş..birinin ailesinin oturduğu evin elektiriği borcu yüzünden kesilmiş ve şehit haberinden sonra apar topar dünyaya rezil olmayalım diye tekrar bağlanmış..öte taraftan doğuda elektrikten para bile alınmıyor...2011 türkiyesinde..neden hiç bir zenginin çocuğu şehir olmuyor acaba açıklamasını yapabilen varmı
çünki onlar varlıklı kişilerin çocukları...onlar para vasıtasıyla bakanları,genaralleri müdürleri amirleri vs vs bizlerin gözünde ulaşılamaz olan kişileri sülalesiyle satın alabilecek kudreti parası olan kişilerdir....hayattada böyle deyilmidir hallederiz kardeş zenginler daha mutlu huzurlu güvenli dahadaha zenginleşip paralarına para katsınlar diye gecemizi gündüze katıp çalışmazmıyız....
CİMBOMLU
Güney Doğuda 95-96 yılarında görev yaptım.Bilinmeyen o kadar çok şey var ki..Bizden öncede karakol basıp şehitler olurdu,bizim zamanımızda da oldu,ne yazıkki bizden sonrada devam ediyor.Birileri bu işlerin bitmesini istemiyor anlayacağınız.Bizim zamanımızda OHAL vardı,hiç olmazsa bukadar eşkere çıkıp eylem yapıp bayrak sallayamıyorlardı,ne oldu da ohal'e son verildi,bir şeyler mi düzeldi?Daha çok gün yüzüne çıktılar,asker karşısına geçip bütün kinini kusar oldular,eylem yapar oldular.O zamanlar sadece çatışıyorladı,şimdi ise şehirlere indiler.
Bu işlerden o kadar çok nemalanan varki maaslesef bu bitmez,bitmesini de istemezler,yoksa 1 ayda herşey temizlenir inanın.Görüpte ateş edemiyorsa asker yazılıp çizilenler tefarruattan öte geçmez ne yazıkki.Umarım herkes bir şeyler anlamıştır..
:Komd.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri