Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Şehit Sayımız 87 miş bizden saklanıyor muş :S

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim için biride bir ****enyediside bir yandı yüreklerimiz yandı milletimizin bagrına ateş düştü inşallah bu vatan hainleri en kısa sürede cezaları bulurlar.Şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum Milletimizin başı sagolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben doğuda görev yaptım ancak o tür33 saatlik çatışma dağda operasyonda falan olur oda kısa kısa terörris çatışan değil vurkaç yapan bir şerefizidir onlar 24 askeri şehit ettiklerindede aynen vurkaç yapmıştır ilka anda ne zarar verirse verir kaçar sonra biz böyle savunma yaptığımız sürece herzaman kayıp veririz gidiceksin kuzey ırakta kalacaksın pkk bitinceyedek dünyayada ya pkk ile birlikte çıkarız kuzey ıraktan yada beraber burda yaşarız diğceksin kararlı geri adım atmayacaksın bu işi nisan ayından başalyıp ekim ayınakadar kuzey ırakta kalıp bitiriceksin siz düşünün büyük bir futbol takımı rakibinden çok çok üstün ama bi bakıyorsunuzki sahada defans oyun anlayışı defansata kalan golü yemeye mahkumdur bizimde durumumuz budur
    Konu gs78 tarafından (21-10-2011 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sallamasayon bir haber eger oyle birşey olsa hükümet karşıtı bir çok basın organı var gider bulur o şehit evlerini roportaj yapar kan kusturur ama yok yada 24 değilde 3 şehit var da diyebilirdi ama 24 şehiti teyit ettiler sallamasyon haberler
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu rakamlar pkk nın sitelerinden veriliyormuş roj da aynı lafları ediyorlarmış. mış mış
    yanı yalan haber veriyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberin doğruluğu belli olmadığı için konuyu kapatıyorum..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri