Gerets'i yenilen goller korkutuyor
Avrupa Þampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçýnda Mlada Boleslav takýmýný farklý yenmelerine raðmen Teknik Direktör Gerets'in tur için korkusu var.
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Avrupa Þampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçýnda Mlada Boleslav takýmýný 5-2 yenmelerinin kendilerini yeterince sevindirmediðini söyledi.
Erik Gerets, maç sonrasýnda düzenlediði basýn toplantýsýnda, böyle bir günü yaþama olasýlýðýnýn çok düþük olduðunu kaydederek, ''Hem 5 gol atacaksýnýz, hem de mutlu olamayacaksýnýz. Attýðýmýz 5 golle çok mutlu olabilirdik, ama yediðimiz 2 gereksiz gol bizi üzdü. Sonuçta bundan da memnunuz'' dedi. Gerets, 80 dakika mükemmel bir futbol sergilemeleri sonrasý peþpeþe gördükleri 2 gol için, ''Ýnsan kulübede yerlebir oluyor. Ama böyle þeyler futbolda yaþanýyor'' deðerlendirmesini yaptý.
Bir basýn mensubunun, Avrupa Þamiyonlar Ligi'ne katýlma yolunda büyük bir avantaj yakalanmasýna karþýn takýmýn transfere ihtiyacý olup olmadýðýný sormasý üzerine, ''Sen ne düþünüyorsun'' diyen Gerets, basýn mensubunun, ''Ben takýmýn transfere ihtiyacý olduðunu düþünüyorum'' demesi üzerine, ''Demek ki ayný düþüncedeyiz'' yanýtýný verdi.
-''HASAN ÞAÞ VE NECATÝ'NÝN OLMAMASI TAKTÝKSEL''-
Belçikalý çalýþtýrýcý, Ankaraspor maçýndaki tartýþmalarý sonrasý bugün Hasan Þaþ ile Necati'ye ilk 11'de görev vermediðinin hatýrlatýlmasý üzerine, ''O maçla ilgili fazla birþey söylemek istemiyorum. Bir hata yaptýlar ve ceza görecekler. Ama bu maçta ilk 11'de olmamalarý tamamýyla taktiksel açýdandý'' dedi.
Mlada Boleslav karþýsýnda sarý-kýrmýzýlý ekibin en baþarýlý ismi olarak dikkat çeken genç oyuncu Arda'nýn bundan sonra takýmda olup olmayacaðýnýn sorulmasý üzerine Gerets, ''Genç futbolcularý kimi zaman deneyimli isimlerden önce sahaya sürmek sorun yaratabiliyor. Ama bizde iyi olan her zaman sahada olacaktýr'' diye konuþtu.
Gerets, Ankaraspor maçýnýn 18 kiþilik kadrosunda yer vermediði Okan'ýn bugün ilk 11'de sahada olmasýyla ilgili olarak, ''Yönetimden bu konuda bir öneri oldu mu?'' sorusu üzerine, ''Þundan emin olun ki, yönetim kurulundan 'Þu oyuncuyu oynat' diye birþey olursa, bu ekip o zaman anýnda buradan yok olur'' dedi.
-''TÜRKÝYE, MACERALAR ÜLKESÝ''-
Gerets, Ankaraspor maçý sonrasý takýmdan gönderileceði, yönetim kurulu içinde kendisini istemeyen kiþilerin bulunduðu yönünde basýna yansýyan haberlerin hatýrlatýlmasý üzerine, ''Türkiye, bir maceralar ülkesi'' ifadesini kullandý. Geçen sezon 83 puan toplayarak bir rekora imza atan ve þampiyon olan takýmla ilgili görüþlerin, 1 haftada alýnan sonuçla aniden deðiþtiðini anlatan Gerets, ''Ama ben alýþtým. Bu sezon da inþallah geçen sezon gibi olacaktýr'' diye konuþtu.
AA

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri