Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: iki işletim sistemi bir arada >>FİKİR<< [LÜTFEN ACİL]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Yaban Ali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne amaçla kurmak istediğnizi söylermisiniz acaba. Virtual PC ler oluştuğunda sistem içinde sistem çaloştırabilirsiniz. Bu biraz çok farklı iletişim sistemleri çalıştırmak için. Mesela win98 ve xp gibi. xp nin yapmadığı ve driver sorunu olan aygıtlar için olabilir. Ancak xp pro ve home editionlar aşağı yukarı ayni işi yaparlar. Eğer sanal PC oluşturmassanız sırayla çalıştırmak gerekir. dediğim gibi ne amaçla kullanmak istediğinize bağlı birazda.Açıklarsanız belki gerek kalmaz.
    ustam benim xp pro..
    benim motorola L7 telefonum var ve bende onun data fax driverini tanitamiyorum unun icin bende home edition kurmak istiyorum butun home edition kuran arkadaşlarin sorunlari ordadan kalkmis bu yuzden bende home edition kurmak istiyorum..
    saygılar.. ilgi icinteşekkürler..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam benim xp pro..
    benim motorola L7 telefonum var ve bende onun data fax driverini tanitamiyorum unun icin bende home edition kurmak istiyorum butun home edition kuran arkadaşlarin sorunlari ordadan kalkmis bu yuzden bende home edition kurmak istiyorum..
    saygılar.. ilgi icinteşekkürler..
    İkinci olarak home edition ı kurarsanız, bir iletişim sistemini tek başına kaldırmak mümkün olmaz sanırım .. sistemin tümünü kaldırmak format atmak ile mümkün olur diye düşünüyorum. ama emin eğilim, belki bilmediğimiz bir yol vardır.. Ancak Virtual PC yi kurup sanal pc oluşturarak işinizi kolayca halledebilirsiz.

Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasım xp homeyi tavsiye etmem vede 2 xp yi kurmanıda tavsiye etmem neden dersen home belli süre sonra yavaslıyor homenin eksikleri var sanatavsiyem proyu yeniden kur ve güzel güzel kullanman bilgine

home + prefosyenel = 2 işletim sitemi bu sırayla yüklenir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar benim istedigim 2 isletim sistemi bir arada olayii..
    bilgisayari baslatirken karsimiza gelen 2 tane isletim sistemi sorusu hani windowsu hangisi ile baslatmak istersiniz diye soruyor istee ben oyle istiyorum
    fakat onuda nasıl yaparım bilmiyorum bu nedenler sizlerden yardım istiyorum..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar benim istedigim 2 isletim sistemi bir arada olayii..
    bilgisayari baslatirken karsimiza gelen 2 tane isletim sistemi sorusu hani windowsu hangisi ile baslatmak istersiniz diye soruyor istee ben oyle istiyorum
    fakat onuda nasıl yaparım bilmiyorum bu nedenler sizlerden yardım istiyorum..
    Ayni Hard Disk üzerine kuracaksan, kuru başlat uyarı verecektir ayni WINDOWS üzerine mı kurayım diye . Orda hayır deyip örneğin WINDOWS1 klasörüne kur dediğiniz zaman ilkinden farklı kurulacaktır. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra açılışlarda hangisinin açılacağına dair soru soracaktır..

Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler peki ben 2. kurdugum isletim sistemini bu senin anlattigin olaydan sonra tekrardan silebilecekmiyim_??

birde ayni hard disk uzerine demissin ustam burada
    C veya D gibimi
    benim windows C üzerinde ben 2. isletim sistemini E üzerine kursam yine aynı sonuca ulasabilirmiyim_?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri