REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: iki işletim sistemi bir arada >>FİKİR<< [LÜTFEN ACİL]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki işletim sistemi bir arada >>FİKİR<< [LÜTFEN ACİL]

benim şu an xp pro yüklü bilgisayarımda fakat ben bilgisayarıma xp home edition sürümünü yüklemek istiyorum ama aklıma takılan bazı sorular varr.
    1. ikinci işletim sisteminide yüklemek bilgisayarımı yavaşlatırmı?
    2. daha sonra home edition işletim sistemini silebilirmiyim?

ÇOK ACİL LÜTFEN YARDIM EDİN__!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

VMware ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) adlı programı kullanarak sanal PC ler oluşturabilirsiniz. Hem kullanışlı hemde ana sisteme hi&#231; zarar vermeden istediğiniz kadar işletim sistemi kurabilirsiniz.
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa ustam ben bunu kullanama dım programı yükledim
    sonra
    VMware Player diye bi dosya geldi masa üstüne onu açtım sonra karşıma göz at penceresi geldii
    ve bi dosya seç diyor bana eEEee ben şimdi ne yapacam_!!:49: :49:
    Konu siestagunay tarafından (11-08-2006 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaa ustam ben bunu kullanama dım programı yükledim
    sonra
    VMware Player diye bi dosya geldi masa üstüne onu açtım sonra karşıma göz at penceresi geldii
    ve bi dosya seç diyor bana eEEee ben şimdi ne yapacam_!!:49: :49:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu adrese girin. E-Mail: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Password: xyz123 bilgilerini yazın. Login Tuşuna basın. Açılan ekranda en alttaki Yes tuşuna basın. Gelen ekranda Binary.exe dosyasına tıklayarak programı indirebilirsiniz. Dosyayı indirip kurun, ayrıca PM'inize bakın...
    Kolay gelsin, saygılarımla, yxsdf
    www.yxsdf.info © 2010

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim şu an xp pro yüklü bilgisayarımda fakat ben bilgisayarıma xp home edition sürümünü yüklemek istiyorum ama aklıma takılan bazı sorular varr.
    1. ikinci işletim sisteminide yüklemek bilgisayarımı yavaşlatırmı?
    2. daha sonra home edition işletim sistemini silebilirmiyim?

ÇOK ACİL LÜTFEN YARDIM EDİN__!!

Farklı bir diske kurmak şartıyla olur ve kaldıra bilirsiniz.
    c disk : xp pro
    d disk : xp home edition

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: Peki tamamda ustam bunu nasıl kuracam ben bi programı varmı bunun arkdaşımın verdigi YUKARIDA verilen programı anlıyamadım progrmı açtıktan sonra benden bir dosya bulmamı istiyor bende ne dosyası oldugunu bilmedigim iine ne bulacagımı bilmiyorum kisacasi programi kullanmasini bilmiyorum_!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Programın kullanımı için bu adresi inceleyebilirsiniz.
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben demin hem d ye hemde c ye xp kurdum şu anda normal çalışıyor pc açıp kapadığım zaman karşıma iki xp çıkıyor birisini seçip entere basıyorum bu kadar:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu adrese girin. E-Mail: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Password: xyz123 bilgilerini yazın. Login Tuşuna basın. Açılan ekranda en alttaki Yes tuşuna basın. Gelen ekranda Binary.exe dosyasına tıklayarak programı indirebilirsiniz. Dosyayı indirip kurun, ayrıca PM'inize bakın...
    Kolay gelsin, saygılarımla, yxsdf
    PM DEKİ keyleri bir türlü alamadık.Pm yi açmıyor.Keyler varsa gönderebilirmisin.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne amaçla kurmak istediğnizi söylermisiniz acaba. Virtual PC ler oluştuğunda sistem içinde sistem çaloştırabilirsiniz. Bu biraz çok farklı iletişim sistemleri çalıştırmak için. Mesela win98 ve xp gibi. xp nin yapmadığı ve driver sorunu olan aygıtlar için olabilir. Ancak xp pro ve home editionlar aşağı yukarı ayni işi yaparlar. Eğer sanal PC oluşturmassanız sırayla çalıştırmak gerekir. dediğim gibi ne amaçla kullanmak istediğinize bağlı birazda.Açıklarsanız belki gerek kalmaz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri