Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: iki işletim sistemi bir arada >>FİKİR<< [LÜTFEN ACİL]

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siestagunay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaa ustam ben bunu kullanama dım programı yükledim
    sonra
    VMware Player diye bi dosya geldi masa üstüne onu açtım sonra karşıma göz at penceresi geldii
    ve bi dosya seç diyor bana eEEee ben şimdi ne yapacam_!!:49: :49:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu adrese girin. E-Mail: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Password: xyz123 bilgilerini yazın. Login Tuşuna basın. Açılan ekranda en alttaki Yes tuşuna basın. Gelen ekranda Binary.exe dosyasına tıklayarak programı indirebilirsiniz. Dosyayı indirip kurun, ayrıca PM'inize bakın...
    Kolay gelsin, saygılarımla, yxsdf
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu adrese girin. E-Mail: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Password: xyz123 bilgilerini yazın. Login Tuşuna basın. Açılan ekranda en alttaki Yes tuşuna basın. Gelen ekranda Binary.exe dosyasına tıklayarak programı indirebilirsiniz. Dosyayı indirip kurun, ayrıca PM'inize bakın...
    Kolay gelsin, saygılarımla, yxsdf
    PM DEKİ keyleri bir türlü alamadık.Pm yi açmıyor.Keyler varsa gönderebilirmisin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri