Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Van'da 7.2 büyüklüðündeki deprem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý euronews52 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bugun pazar mokur usta dediklerini zor bulursun bugun
    aynen usta...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aslýnda denmeyecek laf ama insan demedende duramýyor Allahýn sopasý yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah yardýmcýlarý olsun geçmiþ olsun .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aklýma pek hayrý olmayan bir þey geliyor acaba diyorum bu þehitlerden dolayý bütün halk hep beraber içten beddua etmiþte bu olay gelmiþ gibi geliyor ancak tamamen tesadüfte olabilir sanki böyle olmuþ gibi geldi bana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aklýma pek hayrý olmayan bir þey geliyor acaba diyorum bu þehitlerden dolayý bütün halk hep beraber içten beddua etmiþte bu olay gelmiþ gibi geliyor ancak tamamen tesadüfte olabilir sanki böyle olmuþ gibi geldi bana
    etmemiþ olabilirmi ama þunu ayýralým ordaki herkes terörist deðil caným kardeþim orda bir afet yaþanmýþ bizim ülkemizde ordaki insanlar bizim vatandaþýmýz bunlarý unutmayalým inþallah kaybýmýz az olur ve en kýsa sürede toparlanýrlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ÝSRAÝLÝN yaptýgý yalakalýktýr acaba bu fýrsattan türkiye ile arayý düzeltebilirimmi
    diye düþünmüþtür yoksa törör örkütüne desdek veren bir üke.... insanlarýn ölmesine sebeb olan bir zihniyet insani yardým yapma düþüncesi düþündürücü:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ASÝL Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    etmemiþ olabilirmi ama þunu ayýralým ordaki herkes terörist deðil caným kardeþim orda bir afet yaþanmýþ bizim ülkemizde ordaki insanlar bizim vatandaþýmýz bunlarý unutmayalým inþallah kaybýmýz az olur ve en kýsa sürede toparlanýrlar
    halk yardým etmese pkk bu kadar etkili olamaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    halk yardým etmese pkk bu kadar etkili olamaz
    katýlýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ne olursa olsun biz TÜRK milletiyiz VAN bizim bir ilimiz. Konuyu PKK ya baðlamayalým. Orda yaþayan insanlarýmýz çalýþanlarýmýz þu an periþan durumda. PKK ya destek verenler içlerinde olabilir onlar için bir ceza olabilir ama lütfen konuyu daðýtmayalým hem bu bize yakýþmaz. Biz Türk milletiyiz biz her zaman düþenin yanýnda mazlumun yanýnda olmuþuzdur ve olacaðýz. Orda þu an enkazlarýn altýnda yaþayan yada vefat eden insanlarýmýza yardým elimiz uzatmalý dualarýmýzý eksik etmemliyiz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaralýlara acil þifalar dilerim ölenlere haktan rahmet dilerim ben olaya farklý bir görüþ kattým ve tabiki söz konusu insandýr ve insan acý cekip yardýma muhtaç olduðunda hep öncelik yaþatmaktýr önce yaþatýp sonra varsa cezasýný vermekten yanayým

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri